Νέο πρόβλημα με το πόθεν έσχες Σταθάκη! Άνοιγμα λογαριασμών του;

Δεν υπάρχει μόνο πρόβλημα με το ένα εκατομμύριο ευρώ που είχε “ξεχάσει” να δηλώσει ο κ. Σταθάκης
Ο κ. Σταθάκης δεν έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες και συμμετοχές του σε άλλες καταθέσεις
Ο κ. Βαρεμένος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανοίξουν και τραπεζικοί λογαριασμοί
Το πρώτο σχόλιο από κυβερνητικές πηγές: Δεν υπάρχει κανένα θέμα

Σε άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμούς του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη  θα προχωρήσει η  Επιτροπή Πόθεν Εσχες της Βουλής μετά την αντιπαραβολή που έγινε στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης πού είχε καταθέσει από το 2011 και μετά και όπου διαπιστώθηκαν μεγάλες μεταβολές.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο πρόεδρος της επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος ύστερα από τη συνεδρίαση  ο υπουργός εμφανίζεται να έχει μεγάλες διαφορές στις δηλώσεις περιουσιακής του κατάστασης που δεν αφορούν μόνο το επίμαχο ένα εκατομμύριο ευρώ αλλά και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Συγκεκριμένα οι ορκωτοί λογιστές εντόπισαν μεγάλες διαφορές και στους τραπεζικούς λογαριασμούς του υπουργού που έχει και με άλλα πρόσωπα καθώς και στη συμμετοχή του σε ακίνητα.

Για το λόγο αυτό έχει ληφθεί απόφαση να ανοίξουν (αν χρειαστεί) οι τραπεζικοί του λογαριασμοί χωρίς να απαιτηθεί νέα απόφαση της επιτροπής πόθεν έσχες.

Ο υπουργός αρχικά δεν είχε  δηλώσει το ποσό του 1 εκατομμυρίου στο πόθεν έσχες του 2011 κάτι που έπραξε το 2012 το 2013 αλλά και στην συμπληρωματική δήλωση που κατέθεσε ο ίδιος για το 2011.

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα