Γεροβασίλη: Η κυβερνητική πλειοψηφία δεν απειλείται

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο Ρ/Σ «στο Κόκκινο», δήλωσε, «Η κυβερνητική πλειοψηφία δεν απειλείται» . Παράλληλα, η κυβερνητική εκπρόσωπος επανέλαβε ότι «δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης η συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης» και σε κάθε περίπτωση είναι άλλο πράγμα η συνεννόηση και άλλο το ζήτημα της οικουμενικής.

Για το ενδεχόμενο συγκρότησης οικουμενικού σχήματος, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι το ζήτημα αυτό «ούτε προκύπτει από το πουθενά, ούτε από τις προθέσεις της κυβέρνησης», «με δεδομένο ότι υπάρχει μια κυβέρνηση με σταθερή πλειοψηφία, δύο μήνες μόλις μετά τις εκλογές».

«Κάποιοι το βάζουν και ο στόχος είναι προφανής» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος και πρόσθεσε πως «είναι ένα όνειρο, το οποίο έρχεται, επανέρχεται συχνά. Δεν έχει καταφέρει να υλοποιηθεί μέχρι σήμερα το παλιό σχέδιο της «αριστερής παρένθεσης», αλλά παρόλα αυτά, κάποιοι δεν παραιτούνται από την ελπίδα. Επομένως, επί της ουσίας, το θέμα αυτό δεν υπάρχει, παρά μόνο στα μυαλά κάποιων που την ευχή τους την κάνουν πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα