Νέα Δημοκρατία: Στον αέρα η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ

Στον "αέρα" βρίσκεται μέχρι στιγμής η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ της Νέας Δημοκρατίας καθώς ο εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Θ. Αμπατζόγλου έστειλε στον Ανδρέα Παπαμιμίκο επιστολή με την οποία του ζητά να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν να δηλώσει "δήθεν" κώλυμα για την ΚΕΦΕ, αλλά και να διευκρινίσει γιατί δεν έχει κατατεθεί ακόμα μήνυση κατά της εταιρείας που είχε αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών.

Μάλιστα ο κ. Αμπατζόγλου αφήνει να εννοηθεί πως στην περίπτωση που δεν υπάρξει απάντηση δεν θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ που πρόκειται να επιλέξει την εταιρεία, η οποία θα διεξάγει τις εσωκομματικές εκλογές.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος απάντησε λίγη ώρα αργότερα στον κ. Αμπατζόγλου, σύμφωνα με το mega, σημειώνοντας πως η επιστολή που έλαβε δεν είχε ούτε ημερομηνία, ούτε υπογραφή, ενώ δημοσιοποιήθηκε πριν φτάσει στα χέρια του. Ως προς τα θέματα που θέτει ο κ. Αμπατζόγλου ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, αναφέρει:

"Αρμόδιος για την εντολή είναι ο πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος εξ όσων έχω πληροφορηθεί έχει δώσει σχετικές εντολές στη νομική υπηρεσία του κόμματος, η οποία χειρίζεται τα νομικά ζητήματα. Επί του δεύτερου ζητήματος, ο πρόεδρος του κόμματος έχει ζητήσει και έχει λάβει σχετική γνωμοδότηση από τη νομική υπηρεσία του κόμματος. Είναι πρόδηλο ότι όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, οφείλουμε να σεβόμαστε τη ΝΔ και την ιστορία της".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θ. Αμπατζόγλου σχολιάζοντας την επιστολή Παπαμιμίκου, είπε πως δεν πρόκειται για απάντηση και προφανώς δεν θα προσέλθει στη συνεδρίαση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα