Μπες και ψήφισε γιατί πέφτει η κυβέρνηση! Δραματικό παρασκήνιο για μία συμφωνία

Μπες και ψήφισε γιατί πέφτει η κυβέρνηση, ήταν το μήνυμα που έλαβα από τον Πάνο Καμένο, δηλώνει στον focus fm και τον Δημήτρη Βενιέρη η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη νύχτα για μένα καθώς βουλευτές του κόμματος ασκούσαν αφόρητη πίεση για να ψηφίσω τον Ιούλιο την έγκριση που δώσαμε στη κυβέρνηση να βγει έξω και να διαπραγματευτεί», δήλωσε και «όλα αυτά παρουσία του Παύλου Χαικάλη και άλλων συναδέλφων μου».

Σύμφωνα με την ίδια πιέσεις ασκήθηκα και σε άλλους βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι διέρρεαν ότι ήταν δύσκολο να συμφωνήσουν. Την δραματική εκείνη νύχτα, η κ Ξουλίδου έστειλε μήνυμα στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, στις 4 τα ξημερώματα όπου όπως τόνισε «του εξηγούσα πως αισθάνθηκα και εκείνος μου απάντησε διαβεβαιώνοντάς με πως κάναμε το σωστό.»

Η Σταυρούλα Ξουλίδου εμφανίστηκε απόλυτα αρνητική στην στάση του κόμματος της, του οποίου μέλος παραμένει, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας ότι υπάρχει απόλυτη στροφή από όσα το κόμμα υποστήριζε από την σύστασή του ως πολιτικού φορέα

focusfm.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα