Διάλογος Κουίκ - Θεοδωράκη: Ο τραυματισμίς και το σοβιετικό i-Pad

Μίνι διάλογο είχαν πριν την έναρξη του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Τέρενς Κούικ και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Αφορμή αποτέλεσε ο τραυματισμός στα δάχτυλα του ποδιού του κ. Κουίκ που προκάλεσε την απορία του επικεφαλής του Ποταμιού.

«Επιτέλους κάποιος σε έδειρε;» ρώτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον κ. Κουίκ να δίνει την εξήγηση: «Όχι μου έπεσε το τάμπλετ στα δάχτυλα του ποδιού με τσάκισε».

Όταν, δε, κάποιος είπε στον κ. Θεοδωράκη ότι το τάμπλετ είναι i-Pad ο επικεφαλής του Ποταμιού προχώρησε στο καυστικό σχόλιο: «i-pad, τι i-pad είχες; Σοβιετικό;».

«Είναι βαρύ» απάντησε κάποιος συνεργάτης του υφυπουργου παρά τω Πρωθυπουργώ

Ο διάλος Τσίπρα - Πλακιωτάκη

Πριν ξεκινήσει και επίσημα το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών ο Αλέξης Τσίπρας είχε έναν σύντομο διάλογο με τον Γιάννη Πλακιωτάκη στον οποίο συμμετείχε και ο Πάνος Καμμένος.

Ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον μεταβατικό πρόεδρο της ΝΔ τον ρώτησε σε ποια κυβέρνηση ήταν υφυπουργός ρωτώντας τον κ. Πλακιωτάκη αν ήταν αναπληρωτής υπουργός. Ο κ. Πλακιωτάκης τον διόρθωσε θυμίζοντας του ότι διετέλεσε υφυπουργός επί θητείας Ευάγγελου Μεϊμαράκη στο Πεντάγωνο.

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο υπουργός Άμυνας ο οποίος είπε για τον κ. Πλακιωτάκη ότι «έχει τις περισσότερες ώρες πτήσεις σε F-16 από κάθε άλλον υφυπουργό».


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα