Υπόνοιες για σαμποτάζ άφησε ο Παπαμιμίκος!

Φιάσκο ή ... σαμποτάζ; Το λόγο για την εκλογική... παρωδία της Νέας Δημοκρατίας έχει η Δικαιοσύνη, σύμφωνα με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΦΕ, μιλώντας στο Mega, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τι συνέβη την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου και οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας έγιναν... ανέκδοτο: "Είναι σίγουρο ότι υπήρχε ένα μεγάλο φιάσκο, είναι σίγουρο ότι υπήρχε τεχνικό θέμα από εκεί και πέρα εγώ δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα. Τα αφήνω όλα ανοιχτά", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

"Aπό ποιους (σ.σ. έγινε το σαμποτάζ), θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Ήδη σήμερα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον κύριο Πλακιωτάκη, δώσαμε εντολή στη νομική υπηρεσία να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες κατά της εταιρείας. Θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Ας κάνουμε λίγο υπομονή".

Περιγράφοντας το χρονικό των κινήσεών του αλλά και του φιάσκου των εσωκομματικών εκλογών ο κ. Παπαμιμίκος είπε πως η εταιρεία επελέγη μετά από όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και ότι πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές παρουσίασε το πρόγραμμα στην ΚΕΦΕ, τονίζοντας ότι όλα λειτουργούσαν σωστά μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου.

"Το Σάββατο στις 8 το απόγευμα ξαφνικά εκεί που δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, από την πλευρά της εταιρείας και των τεχνικών συμβούλων των υποψηφίων, ενημερώθηκα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λογισμικό", τόνισε.

Ο ίδιος εξήγησε ότι η παραίτησή του καθυστέρησε δύο 24ωρα καθώς γινόταν προσπάθεια να εξομαλυνθεί η κατάσταση και πρόσθεσε ότι παραιτήθηκε από την ΚΕΦΕ μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από την προεδρία της ΝΔ, για να πέσουν οι τόνοι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα