Άδωνις για Μπακογιάννη: Έπρεπε να το πει το 2009

«Θα βγάλουμε αρχηγό μέσα στο 2015» εκτίμησε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Σε κάθε περίπτωση θα βρούμε λύση» τόνισε ενώ άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο να γίνει χειρόγραφα η διαδικασία των εκλογών, μέσω του υπουργείου Εσωτερικών.

Σχετικά με τη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ και την απουσία των πρώην Πρωθυπουργών, του κ. Καραμανλή και του κ. Σαμαρά είπε ότι «καλά έκαναν. Ήταν λογικό. Σε μια συνεδρίαση που θα είχε ένταση, οι δύο άνθρωποι που αποτελούν αυτή τη στιγμή τις εφεδρείες της παράταξης δεν χρειάζεται να είναι μέσα σ’ αυτή την φασαρία.»

«Ο κ. Μεϊμαράκης προφανώς δεν ήρθε σε μια προσπάθεια να υπάρξει εκτόνωση αυτής της φασαρίας» πρόσθεσε.

«Το φιάσκο της Κυριακής, δημιούργησε πολλά νεύρα και στους οπαδούς μας και μεταξύ μας. Πάνω στα νευρά λέμε και καμιά κουβέντα παραπάνω» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνοντας «και τον εαυτό μου βάζω μέσα.»

Σχετικά με τη Ντόρα Μπακογιάννη και τη δήλωση της ότι έγιναν «σημεία και τέρατα» στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ το 2009 σημείωσε:

«Ακόμα και να το πιστεύει πολύ κακώς άνοιξε το θέμα αυτή τη χρονική στιγμή. Όταν λέμε να πέσουν οι τόνοι και να φύγουμε μπροστά δεν έχει νόημα να κάνουμε αυτή την κουβέντα. Δεν είναι αυτή η χρονική στιγμή. Εάν η κ. Μπακογιάννη θεωρεί ότι την έκλεψαν το 2009 έπρεπε να το πει το 2009. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.»

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα