Γεωργιάδης: Μπορεί ο κ. Τσίπρας να κοιτάξει τους Έλληνες στα μάτια;

Σφοδρή κριτική άσκησε στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα από την Καβάλα, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης.

«Τα νέα προαπαιτούμενα του κ. Τσίπρα», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης, «είναι η απόδειξη απάτης στον ελληνικό λαό μόλις μετά ένα μήνα από τις εκλογές. Υπόσχονταν εναλλακτικό πρόγραμμα, που θα ανέκοπτε τα κακά του μνημονίου και τον βλέπουμε τώρα να φέρνει στη Βουλή περικοπές σε συντάξεις, αύξηση φόρων και κατασχέσεις. Αναρωτιέμαι αν μπορεί πλέον ο κ. Τσίπρας να δει κάποιον στα μάτια, μετά από τόσα ψέματα που είπε στους Έλληνες. Έχει πει τόσο μεγάλα ψέματα, όμως αυτά έχουν κοντά ποδάρια. Εύχομαι η Ν.Δ. να ανασυνταχθεί γρήγορα κι όλοι μαζί ενωμένοι να κάνουμε την αντιπολίτευση που πρέπει, αφού ο τόπος έχει πολύ μεγάλη ανηφόρα μπροστά του».

Κατά την επίσκεψή του στη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι επισκέπτεται στην Καβάλα στο πλαίσιο των περιοδειών του καθώς όπως επισήμανε έχει πολλούς φίλους και συνεργάστηκε με στελέχη του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας το διάστημα που είχε διατελέσει υπουργός Υγείας.

«Είχα θερμούς υποστηρικτές από την αρχή στην πόλη της Καβάλας και τους ευχαριστώ», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Έρχομαι για να ανταλλάξουμε απόψεις, ώστε να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Δυστυχώς, αυτή η εκστρατεία γίνεται σε μια εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει τα σκληρότερα μέτρα, που έχουν ψηφιστεί ποτέ».

Ερωτηθείς για το κόστος της προεκλογικής εκστρατείας του ιδίου και των άλλων υποψήφιων εν μέσω προεκλογικής κρίσης, ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι η προεκλογική του εκστρατεία είναι χαμηλού κόστους, που μετά βίας θα φτάσει τις 30.000 € για να συμπληρώσει ότι «η δημοκρατία δεν μπορεί να σταματήσει, ακόμη κι αν έχουμε οικονομική κρίση».

Κατά την παραμονή του στην Καβάλα ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε επίσης τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο και τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα