Πανούσης: Θέλουμε καταδρομείς με λουλούδια στο χέρι;

Δηλώσεις που αναμένεται να προκαλέσουν εντάσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στον Real FM, προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους των αντιδράσεων σχετικά με τα νέα εθνικιστικά συνθήματα των καταδρομέων, στην παρέλαση της περασμένης Τετάρτης. Σ’ αυτήν του την προσπάθεια, ο Γιάννης Πανούσης, μοιάζει να δίνει κάλυψη στα εν λόγω συνθήματα. «Εγώ δεν συμφωνώ στα τραγούδια που λένε ότι εμείς θα πάρουμε την πόλη. Παρά ταύτα, όμως ο καθένας έχει έναν ρόλο. Θέλουμε να έχουμε καταδρομείς οι οποίοι θα έχουν ένα λουλουδάκι και τη δύσκολη ώρα θα τους λέμε –που είστε;- Πραγματικά δεν χρειάζεται να υπάρχει αυτό το κλίμα».

Ο αναπληρωτής υπουργός, είχε μόλις χθες, προχωρήσει και πάλι σε δηλώσεις που αναμένεται να συζητηθούν. Επισκεπτόμενος την Πελοπόννησο, ο Γιάννης Πανούσης, ανακοίνωσε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει συσκέψεις για το θέμα της μετανάστευσης, γιατί όπως είπε «η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες».

Έρχεται στη Βουλή το θέμα των συνθημάτων

Πάντως, όσοι αντέδρασαν στα αλυτρωτικά τραγούδια περί «εισβολής στην Πόλη» των ΟΥΚ, φέρονται να μην θέλουν να αφήσουν το θέμα να… πέσει κάτω. Μάλιστα, φήμες θέλουν ομάδα βουλευτών να φέρνουν το θέμα για συζήτηση στη Βουλή, με σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα