Bild: Θέμα χρόνου η παραίτηση Βαρουφάκη

Σε απόλυτα ειρωνικό ύφος η εφημερίδα υποστηρίζει ότι έχει πληροφορίες πως προκειμένου να διασωθεί ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών είναι διατεθειμένος ακόμα και να αποχωρήσει.
Πρώτα ήταν ο κουλ υπουργός. Μετά ήταν ο ψεύτης υπουργός. Τώρα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών μάλλον λέει να πηγαίνει, γράφει η εφημερίδα.

Η γερμανική εφημερίδα επικαλείται την ελληνικήε φημερίδα Κόντρα η οποία αναφέρει σε δημοσίευμά της: «Οι άδικες επιθέσεις εναντίον του Βαρουφάκη θα συνεχιστούν. Για να ηρεμήσει την κατάσταση σκέφτεται τώρα ακόμα και την παραίτηση».

Η εφημερίδα αναφέρει ότι στην εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Βαρουφάκης χαλάρωσε με την σύζυγό του Δανάη Στράτου στην Κρήτη και έβγαζε selfies με τους θαυμαστές του.

Θυμίζει επίσης την φράση του κ. Βαρουφάκη: «Να είστε μαζί μας και μετά την ρήξη», που είπε σε υποστηρικτή του.
Στην εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Βαρουφάκης χαλάρωσε με την σύζυγό του Δανάη Στράτου στην Κρήτη και έβγαζε selfies με τους θαυμαστές του
Λέει επίσης ότι μετά τα περιστατικά, της χλιδάτης φωτογράφισης στο "Paris Match", της αντιπαράθεσης για το μεσαίο δάχτυλο με τους Γερμανούς αλλά και τα όσα έγιναν στις Βρυξέλλες έχουν κάνει κακό στην σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα από την στιγμή που ο κ. Βαρουφάκης δεν είπε όλη την αλήθεια για την υπόθεση με το μεσαίο δάχτυλο πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Ο άνθρωπος δεν  μαζεύεται».

Η εφημερίδα υπενθυμίζει πόσο κακές είναι οι σχέσεις του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Σόιμπλε και επικαλείται κυβερνητική πηγή η οποία ανέφερε: «Είναι θέμα χρόνου ο Βαρουφάκης να αποχωρήσει. Αυτό έχει τελειώσει. Έτσι θα αποκατασταθούν οι σχέσεις με την ΕΕ και την Γερμανία».

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα