Κύριε Σαμαρά, ψυχραιμία! Από το Μαξίμου

Ψυχραιμία συνιστούν στον Αντώνη Σαμαρά, κυβερνητικές πηγές απαντώντας στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού με τις οποίες επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα για την σημερινή του ομιλία στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

«..Ντροπή… ανοησίες … ψέματα …βαθιά νυχτωμένος…» είναι μερικές από τις εκφράσεις του κ. Σαμαρά, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές και προσθέτουν ότι «το ψέμα πάνω στο οποίο βάσισε την πολιτική του, ότι δηλαδή «δεν υπήρχε εναλλακτικός δρόμος», καταρρέει.

Είναι λογικό, προσθέτουν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές, αυτό να του προκαλεί πανικό καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με ολόκληρη την κοινωνία αλλά και με το ίδιο του το κόμμα. Δεν μπορεί, όμως, προσθέτουν, «να συνεχίσει να λειτουργεί ως “αντιπροσωπεία” ενός μηχανισμού, της τρόικας, τα κεντρικά γραφεία της οποίας έβαλαν λουκέτο και ξέχασαν να την ειδοποιήσουν!».

Οι κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι ο κ. Σαμαράς «θα πρέπει, μάλιστα, να στηρίξει την πρόταση της κυβέρνησης για εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια προκειμένου να διερευνηθούν οι πολιτικές ευθύνες όλων όσων έπαιξαν ρόλο στη χρεοκοπία της χώρας. Και εκεί θα λογοδοτήσει όπως λογοδότησε και στις 25 Γενάρη».

Καταλήγοντας , οι κυβερνητικοί κύκλοι υπενθυμίζουν ότι «σήμερα είναι 28 Φεβρουαρίου, η μέρα που, κατά τον κ. Σαμαρά, θα κατέρρεαν τα πάντα…».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα