Τσίπρας: Θα μείνω συνεπής στις προεκλογικές δεσμεύσεις μου

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θέπλει να παραμείνει συνεπείς  στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, όπως ο ίδιος διαβεβαίωσε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, σε σύσκεψη που συγκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου για την αποτίμηση των επισκέψεων Σουλτς και Ντάισεμπλουμ, το βράδυ της Παρασκευής.

 

Ο κύριος Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες, τόνισε στους συνεργάτες του ότι: «οι προκάτοχοί μου επέλεξαν άλλα να λένε προεκλογικά και άλλα να κάνουν μετεκλογικά. Έχασαν τη στήριξη του λαού και έπεσαν. Σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω και να μείνω συνεπής στις δεσμεύσεις μου».

 

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι η τοποθέτηση αυτή επιβεβαιώνει τη σταθερή πολιτική θέση της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού έναντι των δανειστών. Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο υπουργός Οικονομίας Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

 

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γιάννης Βαρουφάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ μετά τη συνάντηση που είχαν δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν θα δεχθεί παράταση του προγράμματος, το οποίο λήγει στις 28 Φεβρουαρίου αλλά και ούτε θα διαπραγματευτεί με την τρόικα για να κλείσει η πέμπτη αξιολόγηση.

 

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα