Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια: Θα πέσουν μηνύσεις για ένα sms

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου ετοιμάζουν, υποψήφιοι της ΝΔ στην Εύβοια για SMS που καλούσε σε ψήφο στον Σίμο Κεδίκογλου. Ζητούν την ακύρωση της συμμετοχής του.

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, μέλη και οπαδοί της ΝΔ στην Εύβοια, έλαβαν sms υπέρ του υποψήφιου βουλευτή, Σίμου Κεδίκογλου, από άγνωστο αποστολέα.

Το κείμενο του SMS, ήταν το εξής:

"NDIMOKRATIA: Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΙΠΟΨΥΧΗΣΑΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΙΜΟ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ"

Το γεγονός προκάλεσε την οργή των συνυποψηφίων του Σίμου Κεδίκογλου, οι οποίοι απειλούν με μαζική προσφυγή στη δικαιοσύνη. Το θέμα έφτασε στον πρωθυπουργό, ο οποίος διαβεβαίωσε, όπως και ο πρόεδρος της τοπικής ότι η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με το θέμα.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος απευθύνθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες, ώστε να βρεθεί η εταιρεία που έστειλε το μήνυμα και φυσικά ο/η εντολέας του.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Δεμερτζής, ανακοίνωσε, μέσω facebook, τα εξής:

"Η αποστολή του μηνύματος αυτού αποτελεί λόγο ακύρωσης της συμμετοχής του κ. Σίμου Κεδίκογλου στις εκλογές της 25/01/2015. Από τη πλευρά μου ως υποψήφιος βουλευτής εξετάζω τη περίπτωση προσφυγής μου στη δικαιοσύνη."

Ο Σίμος Κεδίκογλου δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση περί του θέματος, μέχρι στιγμής.

Πηγή: eviazoom.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα