Εκλογές 2015 και ο Τσίπρας ανέβηκε στις καρέκλες! Hey Tsipras, Tsipras

Ο απόλυτος πανικός επικράτησε στο εκλογικό τμήμα της Κυψέλης που ψήφισε ο Τσίπρας. Εκατοντάδες δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ, καθυστέρησαν τόσο την άφιξη όσο και την αποχώρησή του.

Ενδεικτικό είναι πως πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να καταφέρει ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει δηλώσεις.
Ανέβηκε σε καρέκλα για να καταφέρει να κάνει δηλώσεις ο Τσίπρας!

Οι ξένοι δημοσιογράφοι του φώναζαν "hey Tsipras, Tsipras", για να γυρίσει προς το μέρος τους και να έχουν την φωτογραφία!

"Πείτε μου όταν είστε έτοιμοι", ακουγόταν να λέει ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει εικόνα του, αφού ήταν περικυκλωμένος από μικρόφωνα και κάμερες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ζητώντας συγγνώμη από τους δημοσιογράφους για την ταλαιπωρία, κάνοντας λόγο για μία πρωτοφανή και ιστορική στιγμή.

Μάλιστα πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του κι ενώ κάποιος ακουγόταν να λέει "υπομονή", ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε "κάναμε υπομονή πέντε χρόνια γι' αυτή την μέρα, δεν μας πειράζει λίγο παραπάνω".

Η δήλωσή του Τσίπρα


"Σήμερα ο ελληνικός λαός καλείται να ολοκληρώσει με αποφασιστικότητα το βήμα για την επιστροφή της ελπίδας και της Δημοκρατίας και τον τερματισμό του φόβου. Η ευθύνη ανήκει σε όλους. Τι δίλημμα της εκλογικής αναμέτρησης είναι πιο καθαρό από ποτέ. Σήμερα αποφασίζουμε αν αύριο θα επιστρέψει στην Αθήνα η τρόικα για να συνεχίσει το πρόγραμμα του κυρίου Σαμαρά, που προβλέπει περαιτέρω μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, αύξηση της φορολογίας, απελευθέρωση των πλειστηριασμών και συνέχεια της καταστροφικής πολιτικής λιτότητας, ή αν από αύριο η χώρα θα διεκδικήσει με ασφάλεια όσα αξίχει ο ελληνικός λαός, δηλαδή αξιοπρέπεια και κοινωνική συνοχή. Είμαι αισιόδοξος, σήμερα θα είναι μία ιστορική μέρα, Η αξιοπρέπεια θα επιστρέψει", είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στη συνέχεια, μάλιστα, έκανε και μία σύντομη δήλωση στα αγγλικά, αφού όπως είπαμε οι ξένοι δημοσιογράφοι ήταν δεκάδες.

Δειτε live όλα τα αποτελέσματα των εκλογών μέσα από το madata.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα