Σαμαράς: Είδατε τι έγινε στην Γαλλία και εδώ μοιράζουν ιθαγένεια

Ολομέτωπη επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Α. Σαμαρά σε προεκλογική συγκέντρωση στο κλειστό γήπεδο της Χαλκίδας.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε στο μακελειό που έγινε στο Παρίσι με την εκτέλεση δημοσιογράφων από τους ισλαμιστές . «Είδατε τι έγινε στην Γαλλία και εδώ και καλούν και άλλους μετανάστες μοιράζουν ιθαγένεια».

Ο Α. Σαμαράς πρόσθεσε πως ο ίδιος κατά την εισήγηση του, όταν η Ελλάδα είχε την ευρωπαϊκή προεδρία , έθεσε το θέμα της παράνομης μετανάστευσης.

«Εμείς θέσαμε το θέμα της παράνομης μετανάστευσης στην Ευρώπη. Πάνω από το 90% των μεταναστών δεν έχουν δικαίωμα για πολιτικό άσυλο. Μερικοί δεν το έχουν καταλάβει ακόμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται αλλού και προσκαλεί μετανάστες. Ο Ολάντ, ο σοσιαλιστής έβγαλε τον στρατό και κάποιοι μοιράζουν ιθαγένειες. Ο λαϊκισμός θέλει να μας πάει προς τα πίσω. Δεν θέλουν χαθούν τα προνόμια των συνδικαλιστών που τους παραμερίσαμε εμείς και τώρα θέλουν να πάρουν την ρεβάνς»

Παράλληλα απάντησε στα περί κινδυνολογίας που τον κατηγορεί η Κουμουνδούρου. «Οι ίδιοι με τα όσα λένε φοβίζουν τον κόσμο, όχι εμείς» είπε ο Α. Σαμαράς και πρόσθεσε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόσει τα όσα υποστηρίζει τότε θα χαθούν σημαντικά κοινοτικά κονδύλια που έχει ανάγκη η χώρα για την ανάπτυξη.

Το Σάββατο ο Α. Σαμαράς θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του για την επόμενη μέρα και την έξοδο της χώρας από την κρίση «Θα είναι κοστολογημένο. Δεν μπορεί να λέει πρωθυπουργός λεφτά υπάρχουν».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα