Η τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού Σαμαρά

Σε μια ύστατη προσπάθεια να πείσει τους βουλευτές, ενόψει της κρίσιμης τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε συνέντευξη στη ΝΕΡΙΤ.

Με την ημίωρη συνέντευξή του επιχειρεί να δείξει στον πολιτικό κόσμο τον «δρόμο της ευθύνης».

Πρόκειται για τη δεύτερη δημόσια παρέμβαση του πρωθυπουργού σε σχέση με την προεδρική εκλογή.

Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός:

«Τα ανόητα νταηλίκια περικλείουν θανάσιμους κινδύνους και θα μας φέρουν σε σύγκρουση με όλους τους εταίρους μας» τόνισε το Σάββατο ο πρωθυπουργός, φωτογραφίζοντας την αξιωματική αντιπολίτευση και όσα έχει δηλώσει ο Αλέξης Τσίπρας ότι θα πράξει εάν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση.

«Όσοι τα επιδιώκουν αυτά είτε είναι ανόητοι είτε εξυπηρετούν συμφέροντα» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς στη συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΡΙΤ.

Στέλνοντας σαφές μήνυμα στους βουλευτές αναφορικά με την τρίτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Αντώνης Σαμαράς είπε: «Κανένας βουλευτής δεν δικαιούται να πει ότι δεν ήξερε. Θα είναι υπεύθυνος με την υπογραφή της ψήφου του για όσες συνέπειες υπάρξουν».

«Κάνω τα πάντα για να βγει πρόεδρος και να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές» είπε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Ο λαός δεν θέλει εκλογές. Με ένα ένστικτο αυτοσυντήρησης καταλαβαίνει πού θα μπορούσε να οδηγήσει αυτή η περιπέτεια».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα