Χαϊκάλης: Δεν έχω καμία χρηματιστηριακή συναλλαγή

Δεν έχω καμία χρηματιστηριακή συναλλαγή, τόνισε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας με δημοσιογράφους, μετά την ακρόασή του από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Την κλήση του κ. Χαϊκάλη είχε ζητήσει η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, με αφορμή την αναφορά ότι έπαιζε σε χρηματιστήριο του εξωτερικού.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων,που έχει παραδεχθεί οικονομικές συναλλαγές με τον Γιώργο Αποστολόπουλο (τον οποίο έχει καταγγείλει για απόπειρα δωροδοκίας του προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας), είπε πως το ποσό των 5.000 ευρώ που έδωσε στον κ. Αποστολόπουλο ήταν χρήματα που θα χρησιμοποιούσε ο τελευταίος «για να παίξει στο Χρηματιστήριο γιατί είχε ένα πρότζεκτ χρηματιστηριακό».

«Δεν υπάρχουν πουθενά μετοχές δικές μου, δεν έχει αγοράσει κανένας μετοχές, δεν έχω παίξει στο χρηματιστήριο, δεν έχω καμία χρηματιστηριακή συναλλαγή», υποστήριξε ο κ. Χαϊκάλης.

Παράλληλα, απέδωσε στον Γιώργο Αποστολόπουλο τον ισχυρισμό ότι το Ποτάμι «τα παίρνει από παντού».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι, όπως προκύπτει και από το οπτικοακουστικό υλικό, ο κ. Αποστολόπουλος του είπε στις συναντήσεις που είχαν πως το Ποτάμι «τα παίρνει από παντού. «Τα παίρνει και ο Θεοδωράκης, είναι ο πιο έξυπνος από όλους. Μου λέει ο ένας παίρνει από εδώ λίγα, ο άλλος πάει από εδώ, πάει από εκεί».

Σε άλλο σημείο ο κ. Αποστολόπουλο, σύμφωνα με τον κ. Χαϊκάλη, ανέφερε ότι το Ποτάμι παίρνει χρήματα και από ελληνική τράπεζα.

Σύμφωνα με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Γ. Αποστολόπουλος του επέστρεψε 2.000 ευρώ και άλλα 800 ευρώ στο πλαίσιο τμηματικής καταβολής των 5.000 ευρώ.

Όταν ρωτήθηκε για τον τόκο 10% που ανέφερε σε συνέντευξή του, το απέδωσε σε φόρτιση: «Σε μια φόρτιση είπα αυτό για το 10% ή κάτι τέτοιο».

naftemporiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα