Nέο αίτημα Χαϊκάλη για άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Γ. Αποστολόπουλου ζήτησε εκ νέου ο Π. Χαϊκάλης.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος του, Έλενα Τζούλη, μιλώντας στο Mega, κατέθεσε στην Εισαγγελία αίτημα να παραπεμφθεί η υπόθεση ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου, να φύγει από τα χέρια του κ. Παναγιωτόπουλου, καθως είπε ότι «κλονίζεται η εμπιστοσύνη μας για την αμερόληπτη στάση του εισαγγελέα».

Σήμερα το πόρισμα για την υπόθεση Χαϊκάλη

Σήμερα εκτός απροόπτου ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη, καθώς ο εισαγγελέας Π. Παναγιωτόπουλος θα είναι σε θέση να παραδώσει την πορισματική του αναφορά στα χέρια του προϊσταμένου του, Ισίδωρου Ντογιάκου. Η υπόθεση είτε θα μπει στο αρχείο, είτε θα ασκηθούν διώξεις.

Χθες, ο Παύλος Χαϊκάλης προσήλθε στην Εισαγγελία Εφετών, για να δώσει την τρίτη κατά σειρά κατάθεσή του για την απόπειρα δωροδοκίας σε βάρος του. Ο κ. Χαϊκάλης απάντησε στα όσα υποστήριξε ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ότι δηλαδή τον κατέγραφε για να δείξει στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι είναι αργυρώνητος.

«Εάν ήθελε ο κ. Αποστολόπουλος να καταδείξει στον κ. Καμμένο ότι είμαι αργυρώνητος, έπρεπε την προηγούμενη της προεδρικής εκλογής να πάει στον Καμμένο ή να πάει στην Αστυνομία» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ.

Ο κ. Χαϊκάλης είπε επίσης ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρωθυπουργού για ψευδή καταμήνυση. «Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που θέλει να αποδείξει ότι ο Χαϊκάλης είναι αργυρώνητος και θέλει να με αποτυπώσει στην κοινωνία ως έναν άνθρωπο που τα παίρνει, να χρησιμοποιεί το όνομα του πρωθυπουργού της χώρας, άλλων παραγόντων τραπεζικών κύκλων και άλλων φορέων, μόνο και μόνο για να αποδείξει ότι εγώ τα παίρνω», ανέφερε.

Η συνήγορος του βουλευτή Έλενα Τζούλη ζήτησε από την Εισαγγελία να προχωρήσει στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Γ. Αποστολόπουλου, προκειμένου να αποδειχθεί ποιος ήταν εκείνος που τον ειδοποίησε να μην πάει στο ραντεβού στο σπίτι του Παύλου Χαϊκάλη, όπου σύμφωνα με την καταγγελία, θα του έδινε το ποσό των 700.000 ευρώ.

Η κ. Τζούλη αναφέρθηκε στην κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου λέγοντας ότι ουσιαστικά αποτελεί «παραδοχή του ίδιου ότι διέπραξε το αδίκημα» και χαρακτήρισε γελοία τη δικαιολογία ότι ήθελε να αποδείξει πως ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. είναι αργυρώνητος.

Επισήμανε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων γνώρισε το συγκεκριμένο πρόσωπο όταν ήταν στη Νέα Δημοκρατία «από τον κ. Σαμάρα ως φίλο και σύμβουλο του συνεργάτη του Δημήτρη Σταμάτη για να βοηθήσει στην υπόθεση των CDS».

Το κατώφλι του εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλου πέρασε και ο Πάνος Καμμένος και επέμεινε στα όσα έχουν καταγγελθεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα