Η πρόταση Σαμαρά ξεκλειδώνει τους ανεξάρτητους και την υποψηφιότητα Δήμα

Θετικό αντίκτυπο είχε σε αρκετούς ανεξάρτητους βουλευτές η συναινετική πρόταση του Πρωθυπουργού, οι οποίοι σκέφτονται πλέον να υπερψηφίσουν την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα.

Οι βουλευτές προέρχονται και από τον χώρο της κεντροδεξίας αλλά και την κεντροαριστερά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Γιάννης Κουράκος, Γιώργος Κασαπίδης και Κώστας Γιοβαννόπουλος είναι κοντά στο να δώσουν θετική ψήφο την Τρίτη. Σε αυτούς θα πρέπει να προσθέσουμε και τον Παναγιώτης Μελάς

Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπερψηφίσουν τον υποψήφιο για την προεδρία και βουλευτές που προέρχονται από την ΔΗΜΑΡ.

Παρών θα ψηφίσει την Τρίτη ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, σύμφωνα με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο κ. Καπερνάρος είπε ότι «από τη στιγμή που και τα δύο μεγάλα κόμματα θέλουν εκλογές ας πάμε σε εκλογές και ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Εγώ θα ψηφίσω παρών».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Κουράκος με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ξεκαθαρίζει ότι θα ψηφίσει στην ψηφοφορία της Τρίτης τον Σταύρο Δήμα. Ο κ. Κουράκος είχε ψηφίσει «παρών» στην πρώτη ψηφοφορία. «Ο κ. Σαμαράς με τη δήλωσή του, κάλυψε τις τρεις προϋποθέσεις που είχα θέσει. Ως εκ τούτου, την Τρίτη εγώ θα ψηφίσω τον Σταύρο Δήμα με τον οποίον, εκτός των άλλων, με συνδέει πολύχρονη φιλία».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα