Ανάρτηση φωτιά έκανε ο Χαϊκάλης στο facebook

Δείτε τι ανάρτησε πριν λίγο ο Π.Χαικάλης για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του που έχει κάνει άνω κάτω το πολιτικό σκηνικό της χώρας...

 

Tromaktiko

Το οπτικό και ηχητικό υλικό που καταγράφηκαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και στάλθηκαν στην Αστυνομία και τις δικαστικές αρχές, έχει υποστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μοντάζ, με σύνθεση εικόνας και ήχου.

Η επεξεργασία των αποσπασμάτων ολοκληρώθηκε από την Ασφάλεια και πληροφορίες αναφέρουν ότι το υλικό έχει υποστεί τεχνική επεξεργασία.

Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι η εικόνα καταγράφηκε από άλλο μέσο και από διαφορετικό ο ήχος. Ακολούθως, τα δυο αυτά ενώθηκαν με ειδική επεξεργασία.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι το υλικό που εστάλη σε εισαγγελία και ΕΛ.ΑΣ. είναι διαφορετικό από αυτό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Το εν λόγω βίντεο είναι διάρκειας 8,5 λεπτών και το οποίο ουδέποτε παρέλαβε η εισαγγελία και η αστυνομία, αλλά δόθηκε από πολιτικές πηγές. Αντίθετα, στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένα μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο το οποίο, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μονταρισμένο.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα