Χαϊκάλης: Να δημοσιοποιηθούν οι διάλογοι

Διευκρινίσεις για τις καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού του έδωσε ο Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στην εισαγγελία έχει φτάσει αυτούσιο υλικό. Το δώσαμε το υλικό για να μην υπάρχουν αυτές οι παρερμηνείες. Κρατήσαμε κάποια αντίγραφα. Από αυτά κάποια έχει πάρει ο πρόεδρος, τα έχει δώσει και στο εξωτερικό σε συμβολαιογράφους και έχουμε δώσει και στον κύριο Λαζόπουλο. Το υλικό που δόθηκε στον κύριο Λαζόπουλο έχει υποστεί επεξεργασία από το τεχνικό του επιτελείο».

Παράλληλα, σε ερώτηση για το σχόλιο του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε: «Ο κ. Τσίπρας είπε ότι είναι μία πολύ σοβαρή καταγγελία, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει πριν δει τα στοιχεία. Βγήκαν οι βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι άρχισαν και έβριζαν και τα έριξαν στο θέατρο, λέγοντας ότι εδώ δεν είναι τηλεόραση. Οι διάλογοι που υπάρχουν είναι πάρα πολύ σοβαροί.»

«Εκ μέρους ποιου μου λέει θα σου δώσω αυτά τα λεφτά, θα σου τακτοποιήσω το δάνειο, θα υπογράψεις συμβόλαια με διαφημιστική εταιρεία και τα λεφτά που σου έχουμε δώσει, για να τα ξεπλύνουμε, θα στα δώσουμε σε χρυσό; Ποιος τον έμπλεξε; Μοναχός μου τα λέω αυτά;» διερωτήθηκε ο βουλευτής.

«Μπορεί να ενεργούσε για να δημιουργήσει πρόβλημα στον κύριο Καμμένο, μπορεί να ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην εργοδότη του. Εμείς καταγράφουμε τα γεγονότα. Εμείς δεν κατηγορούμε έτσι. Θέλουμε να υπάρχει μια σοβαρότητα. Αν δεν ερευνήσει η δικαιοσύνη για ποιου λογαριασμό ενεργεί... Θέλουμε να δώσει την άδεια η εισαγγελία για να δημοσιοποιηθούν οι διάλογοι για να καταλάβει ο κόσμος αν ο Χαϊκάλης λέει ψέματα», προσέθεσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα