Γεωργιάδης: Ένα κόμμα που πάει για φούντο, θα κάνει καταγγελίες

Την πάγια θέση της ΝΔ να διερευνάται κάθε καταγγελία, επανέλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης, μιλώντας στον Real Fm.

«Υπάρχει ένα κόμμα που λέγεται ΑΝΕΛ και είναι δημοσκοπικά κάτω από 3% και πάει για φούντο στις εκλογές. Λέω λοιπόν ότι ένα κόμμα που πάει για φούντο, στην τελευταία προσπάθειά του να αποτρέψει την έξοδό του από το πολιτικό προσκήνιο θα κάνει όποια καταγγελία και φασαρία μπορεί. Υπάρχει καταγγελία, κ. Χαϊκάλη; Πήγαινε στον εισαγγελέα. Να κάνει τη δουλειά του. Δεν είναι, όμως, ούτε ο Λάκης Λαζόπουλος ούτε το “Πρωινό” του Παπαδάκη ο χώρος για να κάνεις την καταγγελία. Απλά, ήρεμα και ωραία. Δεν έχω αντίρρηση και το θέλω, είναι βούληση και επιθυμία μου, να βγει ο κ. Εισαγγελέας όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να μας ενημερώσει για τη σοβαρότητα ή όχι της καταγγελίας», είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Εάν, όμως, και αυτή η καταγγελία είναι στην ίδια γραμμή με τις προηγούμενες, κάποια στιγμή θα πρέπει σ’ αυτή τη χώρα να σταματήσουμε να δίνουμε βήμα σε κάθε μορφής ανοησία. Και το σημερινό περιστατικό αποδεικνύει πόσο ορθή ήταν η απόφαση της κυβέρνησης να πάει πιο γρήγορα η διαδικασία της προεδρικής εκλογής. Φανταστείτε να μέναμε μέχρι το Φεβρουάριο και να αφήναμε τον Καμμένο και όλους τους “καμμένους” να κάνουν τέτοια φασαρία κάθε 10 μέρες. Μέχρι να φτάναμε στην εκλογή Προέδρου, θα είχε διαλυθεί η ελληνική Δημοκρατία. Δεν πλήττεται ο Καμμένος ή ο Χαϊκάλης και η Βουλή, πλήττεται η ελληνική Δημοκρατία στον πυρήνα της».

Τόνισε μάλιστα ότι θα πρέπει να τελειώσει η… πλάκα γιατί δεν θα μείνει τίποτε όρθιο στον τόπο.

«Θα έλεγα λοιπόν να γίνει το εξής: να δώσει η Εισαγγελία στη δημοσιότητα τη γραπτή του κατάθεση. Να σκεφτούμε σοβαρά ποια θα είναι και η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη δήλωση Σκουρλέτη. Ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να ρίχνει λάδι στη φωτιά με κάθε ευκαιρία και να ακολουθεί από πίσω. Κάθε καταγγελία που κάνει ο κ. Καμμένος! Φυσικά, η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί και θα έλεγα να δούμε και το βίντεο, γιατί αυτή η ιστορία δεν μπορεί να σέρνεται. Πρέπει να τελειώσει. Πλάκα-πλάκα, στο τέλος δεν θα μείνει στον τόπο τίποτε όρθιο», δήλωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα