Καμμένος: Δεν μου ζήτησε ο Μητσοτάκης να στηρίξω Σαμαρά

Για τη συνάντησή του με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μίλησε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης του εξέθεσε τις θέσεις του και τους προβληματισμούς του  και σημείωσε:

«Ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι πρέπει να γίνει μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας και να παρθούν κάποιες κοινές πρωτοβουλίες εθνικής συναίνεσης. Σε αυτό συμφωνούμε και εμείς αλλά μετά τις εκλογές. Πριν τις εκλογές δεν γίνεται».

Ερωτηθείς αν του ζήτησε να στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά απάντησε: «Όχι. Και ξέρει εξάλλου ότι εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που άλλα λέω δημόσια και άλλα ιδιωτικώς».

«Για τον κ. Σαμαρά δεν θα μιλήσω με τον κ. Μητσοτάκη. Αλίμονο αν εγώ στον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργό, θυμίσω το όνομα Σαμαράς», πρόσθεσε.

«Συζητήσαμε για την ανάγκη εθνικής συνεννόησης. Για το θέμα της εθνικής συνεννόησης εμείς είχαμε ζητήσει από την πρώτη στιγμή σύγκληση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα εθνικά θέματα και για την οικονομική κατάσταση της χώρας», υπογράμμισε και συμπλήρωσε:

«Την εθνική συνεννόηση δεν την δέχθηκε ο κ. Σαμαράς και την τορπίλισε. Αυτό το είπα στον κ. Μητσοτάκη και απάντησε ότι κατά την δική του άποψη χρειάζεται να προχωρήσουμε σε μία συνεννόηση. Συμφωνήσαμε ότι αυτό είναι το απαιτούμενο αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο πριν αποφασίσει για τους εκπροσώπους του ο ελληνικός λαός».

Τέλος ο Πάνος Καμμένος εκτίμησε ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση θεμάτων όπως αυτά που έχουν προκύψει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα