Καταγγελία βόμβα για χρηματισμό βουλευτών των ΑΝΕΛ

Λίγη ώρα μετά την καταγγελία βόμβα του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, ότι «προσέφεραν 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτή του κόμματος του για να φύγει», η Σταυρούλα Ξουλίδου μιλώντας στο Blue Sky, αποκάλυψε ότι γαλάζιο στέλεχος της τηλεφώνησε και της πρότεινε να λάβει 3.000.000€,  προκειμένου να φύγει από τους ΑΝΕΛ και να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μιλώντας στο BLUESKY η κ.Ξουλίδου κατήγγειλε ότι "γαλάζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας".

«Τηλεφωνικά έχει γίνει αυτός ο διάλογος… μπορούν να ελεγχθούν. Αυτή τη στιγμή υπάρχει τέτοια πίεση στους ΑΝΕΛ, τέτοιοι εκβιασμοί. Εμείς προκαλούμε το ΣΔΟΕ να έρθει να μας ελέγξει» τόνισε επί λέξει η κ.Ξουλίδου.

Σε ερώτηση για το ποιος της τηλεφώνησε, η βουλευτής των ΑΝΕΛ απέφυγε να αναφέρει ονόματα, είπε ωστόσο με νόημα πως «αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν όρια, ότι θέλουν μπορούν να το πετύχουν».

«Ξεκινάνε λοιπόν λέγοντας μου στο τηλέφωνο.. ξέρουμε πολύ καλά την οικονομική σου κατάσταση… και μπορείς να λύσεις το πρόβλημα σου και έχεις παιδιά. Μου είπε στο τηλέφωνο ότι κάποιοι δίνουν 2-3 εκατομμύρια ευρώ» πρόσθεσε η κ.Ξουλίδου.

Προχώρησε μάλιστα ακόμη πιο πέρα, εμπλέκοντας και τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτη Μελά, αφού -όπως είπε- το ίδιο στέλεχος της Ν.Δ. της έγραψε σε e-mail ότι ο κ. Μελάς χρηματίστηκε για την εκλογή του Προέδρου.

Επιβεβαίωση Καμμένου για τις καταγγελίες Ξουλίδου

Ο κ.Καμμένος λίγο αργότερα με τηλεφωνική παρέμβαση στο Blue Sky, επιβεβαίωσε ότι έχει γνώση των όσων κατήγγειλε η κα Ξουλίδου.

«Είναι αλήθεια όλα αυτά που ακούσατε. Η κα Ξουλίδου με προειδοποίησε ότι υπάρχει μια τέτοιου είδους προσφορά. Της είπα να αποδεχτεί την πρόταση προκειμένου να μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε αυτό που συμβαίνει, δηλαδή ότι υπάρχουν κάποιοι που προσφέρουν χρήματα για να γίνουν αποστασίες από την μεριά των ΑΝΕΛ» είπε ο κ.Καμμένος, επαναλαμβάνοντας πως αν και είχε κλειστεί ραντεβού, ο συγκεκριμένος κύριος που έκανε την προσφορά ανέβαλε δύο φορές το ραντεβού.

«Η δικαιοσύνη οφείλει να παρέμβει άμεσα. Υπάρχουν αρκετά στοιχεία για το πρόσωπο το οποίο έκανε την συγκεκριμένη πρόταση. Πιστεύω ότι μπορούν να βγουν σοβαρά αποτελέσματα σε σχέση με το τι έχει συμβεί με την επίθεση που έχουν δεχτεί οι ΑΝΕΛ για να υπάρχουν αποστασίες και να βρεθεί ο μαγικός αριθμός των 180 βουλευτών που θα ψηφίσουν για πρόεδρο της Δημοκρατίας» πρόσθεσε ο κ.Καμμένος.

«Η κα Ξουλίδου φοβισμένη ήρθε και μου είπε την αλήθεια. Άκουσα τους διαλόγους. Προσπαθήσαμε να τον φέρουμε (εννοεί τον άνθρωπο που της τηλεφώνησε)  στο γραφείο της, ώστε να τον πιάσουμε με την γίδα στην πλάτη» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Όταν ρώτησαν τον κύριο Καμμένο «αν αυτός που γνωρίζει την ΝΔ από παιδί, ξέρει και ποιος κρύβεται πίσω από τα τηλεφωνήματα», ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν ανέφερε ονόματα και απάντησε λέγοντας: «η ΝΔ του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ του παρελθόντος».

Απειλεί με μηνύσεις ο Μελάς

Στην εκπομπή παρενέβη και ο βουλευτής Πειραιά του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ αντιδρώντας με έντονο τρόπο στις αποκαλύψεις της κ. Ξουλίδου.

«Αυτές οι αισχρότητες, αυτά τα ψέματα, αυτές οι κακοήθειες. Λέω λοιπόν στην κα. Ξουλίδου, ή θα μου πει το όνομα να του κάνω μήνυση, ή θα κάνω μήνυση στην ίδια», δήλωσε σε έντονο ύφος στην τηλεφωνική του παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή «Παρεμβάσεις».

«Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που είπε αυτή την κακοήθεια για εμένα; Ποιος είναι»; ρώτησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς, σχετικά με τις δηλώσεις της βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, περί απόπειρας χρηματισμού από «γαλάζιο» βουλευτή.

«Στον αέρα δεν μπορώ να το πω», απάντησε η κα. Ξουλίδου

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του BLUE SKY, «Παρεμβάσεις».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα