Τζαμτζής: Η ΝΔ δεν έχει κλέφτες και απατεώνες όπως το ΠΑΣΟΚ

Νέα ρουκέτα στα του κυβερνητικού συνασπισμού, την ώρα που το Μαξίμου βλέπει τις εξαιρετικά λεπτές ισορροπίες να διασαλεύονται επικίνδυνα με τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ βάζει με τα όσα είπε σε ομιλία του ο Δανής Τζαμτζής σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα, όπου και εκλέγεται.

Η σημασία των όσων είπε ο κ. Τζαμτζής αποκτά άλλο ειδικό βάρος από το γεγονός ότι η ομιλία έγινε παρουσία και του υπουργού Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλου.

«Η δική μας η παράταξη δεν έχει να δείξει ούτε κλέφτες, ούτε απατεώνες, ούτε ανθρώπους που ληστέψανε το κράτος, ενώ η παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχει πάρα πολλούς και ένας ένας πάνε στη Δικαιοσύνη» σημείωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, υπογραμμίζοντας ότι η συγκυβέρνηση με τη Χαριλάου Τρικούπη έγινε λόγω αναγκών.

Από το ΠΑΣΟΚ μέχρι στιγμής η μόνη αντίδραση έχει έρθει από τον Παναγιώτη Ρήγα, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Τζαμτζή, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η κουλτούρα κάποιων δεν άλλαξε. Δεν καταλαβαίνουν ότι πλέον δεν απευθύνονται μόνο στα κομματικά τους ακροατήρια όπως σε άλλες εποχές»

Πηγή:newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα