Μελάς: Δεν έχω αποφασίσει ακόμα

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς, μίλησε για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και το συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Εγώ προσπαθώ να λειτουργήσω για το καλό του λαού και γι αυτό έπρεπε να προσπαθούν όλοι. Εγώ δεν είπα ότι δεν θα ψηφίσω. Είπα θα το δω, θα το μελετήσω σε βάθος, θα δω ποια είναι η κυβέρνηση εκείνη η οποία μπορεί να δώσει ανάσα στον λαό, να αποφασίσω και κάποιοι έγραψαν ότι εγώ θα ψηφίσω μνημόνιο»,

«Για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε ναι, ούτε όχι. Ο Πρόεδρος μου είπε κατά πρόσωπο ότι δεν εννοεί εμένα στα ‘βρώμικα μαξιλάρια’».

«Δικαιούμαι να έχω μία άποψη με ένα ερωτηματικό πάνω σε αυτό. Εγώ θέλω, αν κάποιος μου πει ότι είναι καλύτερο να ψηφίσω ή να μην ψηφίσω, βάνοντας σε γνώμονα τον ελληνικό λαό, θα το κάνω. Σε αυτή την περίπτωση, που ο ελληνικός λαός είναι εξαθλιωμένος, δεν πρέπει να βάλουμε όλα τα κόμματα πάνω από όλα τον λαό;», πρόσθεσε και επισήμανε:

«Εγώ δεν κάνω τέτοιους χαρακτηρισμούς. Δεν έχω ακόμη αποφασίσει ποια θα είναι η καλύτερη λύση. Αν με επιβεβαιώσει ότι μια άλλη κυβέρνηση θα δώσει μια ανάσα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να μην ψηφίσω».

«Ως προς την συναίνεση, το έχω πει από το 2011. Τώρα που η Ελλάδα έχει φτάσει σε χειρότερο δρόμο, πρέπει να κάτσουν όλα τα κόμματα μαζί και να δουν τις καλύτερες λύσεις».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα