Η τρόικα θα έρθει στην Αθήνα το ταχύτερο

Οι θέσεις μας είναι διαμορφωμένες, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους αν η Ελλάδα θα στείλει τις θέσεις της στην τρόικα.

«Έχουμε ένα σχέδιο ολοκληρωμένο επί τη βάση του οποίου πορευόμαστε, το σχέδιο τηρείται και νομίζω θα τηρηθεί και το χρονοδιάγραμμα όπως τα έχουμε πει» πρόσθεσε.

Σημείωσε μάλιστα πως ένα κεφάλαιο του σχεδίου είναι να ολοκληρωθεί εμπροθέσμως η αναθεώρηση, το review της τρόικας, γιατί αυτή θέλουμε να είναι και η τελευταία εμφάνισή της.

Συμπλήρωσε ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών θα έρθουν στην Αθήνα το ταχύτερο, για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Σχετικά με το ζήτημα των απολύσεων στο Δημόσιο, επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα από τα δύο κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση και οι θέσεις του λαμβάνονται πάρα πολύ σοβαρα υπόψη.

Πρόσθεσε πως δεν μπορεί κάθε φορά να τίθεται υπό επανεξέταση το σχέδιο το οποίο έχει διαμορφωθεί μετά από πολλή σκέψη και πολύ προσοχή και εμεις το εκτελούμε τώρα.

Σχετικά με το ασφαλιστικό ανέφερε ότι σε αυτό τον τομέα έχουν γίνει πολλά και ζήτησε να μη λησμονούνται οι διαρθρωτικές αλλαγές.

Σε ερώτηση για τον διάδοχο του κ. Αβραμόπουλου στο υπουργείο Άμυνας, απάντησε ότι θα ανακοινωθεί όταν πρέπει.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα