Ο Καμμένος μιλά για σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή και άλλα

Στο σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στη σημερινή του ομιλία στο συνέδριο του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών.

«Στο σημείο αυτό θέλω να καταθέσω και την προσωπική μου εμπειρία. Η κυβέρνηση στην οποία συμμετείχα, η κυβέρνηση Καραμανλή, έκανε μεγάλες προσπάθειες για να γίνει η Ελλάδα μια γεωπολιτική γέφυρα μεταξύ Ρωσίας και Δύσης.
Η υπογραφή μεταξύ του Κώστα Καραμανλή και του Προέδρου Πούτιν για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, η ενίσχυση του «Σάουθ Στριμ» και η υπογραφή της διαδρομής του «Σάουθ Στριμ» που έγινε το 2007 οδήγησε σε ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης της συγκεκριμένης κυβέρνησης που ακόμα διερευνάται από την ελληνική Δικαιοσύνη.
Έχουμε ξεκάθαρα μία απόπειρα παρακολούθησης, πιθανώς και σχέδιο δολοφονίας κατά του πρώην πρωθυπουργού, το περίφημο σχέδιο «Πυθία», που απετράπη λόγω της εμπλοκής των υπηρεσιών ασφαλείας της Ρωσίας, οι οποίες συνέδραμαν για την ασφάλεια του τότε πρωθυπουργού», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος.

Και κατέληξε: «Πολύ πιθανόν να προκύψουν και άλλα γεγονότα στα οποία δόθηκε άλλη εξήγηση εκείνη την εποχή, όπως οι πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα ή τα αιματηρά γεγονότα στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 2008...».
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα