Δούρου: Καταγγέλει πολιτική αποκλεισμών

«Πολιτική αποκλεισμών για προφανή μικροκομματικά οφέλη» καταγγέλλει η Ρένα Δούρου, εκφράζοντας ενόχληση για το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε να λάβει μέρος στη χθεσινή έκτακτη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για την εκτίμηση της κατάστασης από τις πλημμύρες στην Αττική.

Όπως αναφέρει, στη σύσκεψη μετείχαν υπηρεσιακοί και αρμόδιοι φορείς, αλλά δεν προσκλήθηκε να λάβει μέρος η περιφέρεια Αττικής.

«Η ενέργεια αυτή είναι αποκαλυπτική του πώς αντιλαμβάνεται η σημερινή κυβέρνηση το ρόλο και την αποστολή της δευτεροβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ως ρόλο εκτελεστικού βραχίωνα, συμπληρωματικού της κεντρικής εξουσίας, χωρίς λόγο», τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη της κ. Δούρου, Δύναμη Ζωής.

Σύμφωνα με την περιφερειάρχη Αττικής, πρόκειται για μία αντιμετώπιση που εντάσσεται «σε έναν προεκλογικού τύπου σχεδιασμό, ο οποίος απάδει της κρισιμότητας της δύσκολης συγκυρίας».

Όπως αναφέρει, «σήμερα, που οι πολίτες των δήμων της Αττικής μετρούν τις πληγές που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες, βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολιτική αποκλεισμών για προφανή μικροκομματικά οφέλη. Μια πολιτικάντικη πολιτική που ευθύνεται για το γεγονός ότι εν έτει 2014 η αντιπλημμυρική προστασία παραμένει ζητούμενο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα