Βούλτεψη: Δεν υπάρχει θέμα νέου μνημονίου

Στη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπαχθεί η Ελλάδα σε νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα προχώρησε η Σοφία Βούλτεψη.

«Δεν υπάρχει θέμα νέου μνημονίου η χώρα θα τηρεί τις δεσμεύσεις της για να μην επιστρέψουμε στην εποχή του χάους και των ελλειμμάτων» σημείωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση κινείται με άξονα την πρόσφατη ψήφο εμπιστοσύνης και ορίζοντα τη λήξη της κυβερνητικής θητείας.

Επιπλέον, διέψευσε τα σενάρια περί «πολιτικού ατυχήματος» και εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι στην επικείμενη προεδρική εκλογή του Μαρτίου λέγοντας ότι θα βρεθούν «τουλάχιστον 180 υπεύθυνοι βουλευτές που δεν θα διαταράξουν την πορεία της χώρας».

Όπως είπε η διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο, προκειμένου το Μάρτιο να διεξαχθεί η ψηφοφορία.
Τέλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Δένδια στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου η Σοφία Βούλτεψη διέψευσε ότι υπουργός Ανάπτυξης άφησε αιχμές κατά των Γκίκα Χαρδούβελη και Γιάννη Βρούτση για το θέμα της ρύθμισης των οφειλών προς το δημόσιο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα