Γιάννα Αγγελοπούλου: Ουσιαστικά είμαι απέναντι στο σύστημα

Φορώντας τον μανδύα, αυτήν τη φορά της «πολιτικού», η Γιάννα Αγγελοπούλου συνεχίζει να γράφει με…δικά της λόγια, όχι μόνο την αμαρτωλή ιστορία του 2004, αλλά και της πολιτικής επικαιρότητας.

Η κυρία Αγγελοπούλου, που ακόμη δεν έχει δώσει απαντήσεις για το κόστος των αγώνων του 2004 -σύμφωνα με τα λεγόμενά της «ήταν ευκαιρία», αλλά δεν λέει πως και η ίδια «βοήθησε» να χαθεί ως ευκαιρία...- αίφνης δηλώνει… «αντισυστημική»!

Βεβαίως, επειδή στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις, η κυρία Αγγελοπούλου δηλώνει ότι «θα ψήφιζε για να έρθει το καινούργιο»!

Και τούτο, παρά το γεγονός ότι με τις πρακτικές της, τη συμπεριφορά, τα έργα και τις ημέρες της έχει αποδείξει ότι εκπροσωπεί το χθες και το παλιό που είναι συνυπεύθυνο για τη σημερινή δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου λέει ότι «δεν υπήρξε και δεν υπάρχει επαρκής εξήγηση για την κρίση».

Κι όμως, δεν υπάρχει ούτε επαρκής, αλλά ούτε στοιχειώδης, ακόμη, εξήγηση, κριτική, αυτοκριτική για τη διοργάνωση, την οποία είχε την τιμή να αναλάβει…

«Ο κόσμος χτυπήθηκε στη ραχοκοκαλιά», λέει η πρώην πρόεδρος του 2004, χωρίς όμως να επισημαίνει πόση επίδραση σ’ αυτό το χτύπημα είχε η οργάνωση των αγώνων και τα χρέη που δημιουργήθηκαν.

Μιλάει, μάλιστα, και για «πειστικό σχέδιο», όταν τα στάδια του 2004 που ρημάζουν αποδεικνύουν ότι το 2004 δεν υπήρχε κανένα απολύτως σχέδιο.

Με τη συνέντευξή της η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου είναι εμφανές ότι πετυχαίνει αυτό που επιδιώκει: να είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Τώρα, αν αυτή η επιδίωξη κρύβει κάποια άλλη πιο…υψηλή στόχευση είναι κάτι που θα δούμε να εξελίσσεται στο επόμενο διάστημα.

Άλλωστε το…drama της κυρίας Αγγελοπούλου φαίνεται ότι θα είναι σε συνέχειες…

πηγή:katimerini.gr

Άδωνις κατά Αγγελοπούλου: Δεν έχει πλάκα ότι δηλώνει αντισυστημική;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα