Άδωνις: Αν πέσει η κυβέρνηση θα πάρουμε τα λεφτά μας από τις τράπεζες

Καβγάς ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Γιώργου Βαρεμένου, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για κρυφή ατζέντα.

«Θα μας πείτε ποια είναι η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ λέω πως είναι η δραχμή. Το λέω ευθέως! Για αυτό και δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο MEGA.

«Εσύ θα τα κρατήσεις τα λεφτά σου τις τράπεζες . Αλήθεια πες στον κόσμο. Θα τα κρατήσεις; Οχι μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόλις πέσει η κυβέρνηση δεν θα μείνει φράγκο.  Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να τα φάει ο Βαρεμένος;», σημείωσε.

«Αν η κυβέρνηση θέλει να με βγάλει εκτός ευρώ θα είμαι με την κυβέρνηση των τρελών; Αν η κυβέρνηση θέλει να τινάξει τη χώρα στον αέρα θα πάμε με αυτούς; Αν είναι τρελοί στην εξουσία θα πάμε με τους τρελούς;», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.



«Το plan b είναι η στάση πληρωμών; Θα μας το πείτε ή θα μας το κρύψετε;», συμπλήρωσε.

«Ο κ. Γεωργιάδης πάσχει από ακράτεια λόγων και δεν θα υποστώ τις συνέπειες αυτού του προβλήματός του. Αν υπάρχουν τραπεζικές αρχές πρέπει να παρέμβουν για αυτά που γίνονται σε αυτή τη χώρα», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι «αυτό που κάνουν έχει ξεπεράσει κάθε όριο».

«Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι ο τρελός του χωριού. Δυστυχώς εξακολουθεί να είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός. Η Νέα Δημοκρατία εμπορεύτηκε τον φόβο όσο μπορούσε. Είναι ένα κόμμα παλαιοημερολογίτικο, παλαιολιθικό και επί κυρίου Σαμαρά έχει φτάσει σε ένα επίπεδο, αυτού που εκπροσωπεί ο κ. Γεωργιάδης. Εμείς λέμε τέρμα σε αυτό. Αυτά είναι φαινόμενα σήψης», τόνισε ο Γιώργος Βαρεμένος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα