Χαρδούβελης: Μικρός έτρωγα ξύλο!

Το βίντεο με την επίμαχη φράση του υπουργού Οικονομίας, Γκίκα Χαρδούβελη ο οποίος μεταξύ σοβαρού και αστείου αναφέρει ότι όταν ήταν μικρός «έτρωγε ξύλο» έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έπειτα από αίτημα «ραδιοφωνικών καναλιών, ιστοσελίδων και blogs».

Το βίντεο δημοσιεύεται με αφορμή χθεσινό σχόλιο του Τέρενς Κουίκ, σε παροντικές δηλώσεις και συνεντεύξεις του Γκίκα Χαρδούβελη για χρέος και μνημόνια, που είχε ως εξής: «Ο Γκίκας Χαρδούβελης είπε πρόσφατα στη Βουλή ότι μικρός... έτρωγε πολύ ξύλο. Τώρα γίνεται αντιληπτό, γιατί ταλαιπωρεί έτσι τον ελληνικό λαό!».

Η επίμαχη δήλωση του κ. Χαρδούβελη, έγινε κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής στις 06 Aυγούστου 2014.

Τo κείμενο από τα πρακτικά της Βουλής

Τέρενς Κουίκ: Σε ό,τι αφορά κάτι το οποίο είπε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χαρδούβελης, είχε τη σημειολογία του. Είπε ότι εμείς δεν θα μαυρίσουμε στον ήλιο - δεν ξέρω πού πήγαινε το «καρφί» - γιατί θα είμαστε εδώ να δουλεύουμε. Σας διαβεβαιώ, κύριοι συνάδελφοι, πως με ανησυχεί το ότι δεν θα μαυρίσει στον .ήλιο ο κ. Χαρδούβελης.

Με ανησυχεί, κύριε Υπουργέ, και ξέρετε γιατί; Γιατί, για να μη μαυρίσετε εσείς στον ήλιο, σημαίνει ότι επεξεργάζεστε πώς θα μαυρίσετε στο ξύλο τον ελληνικό λαό! Έχουμε ένα ζήτημα εδώ, γιατί έχετε ιδιαίτερη συμπάθεια με τη λέξη «ξύλο».

Γκίκας Χαρδούβελης: Μικρός έτρωγα ξύλο.

Τέρενς Κουίκ: Τρώγατε ξύλο;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα