Σκουρλέτης σε Βενιζέλο: Βρε ανεκδιήγητε τύπε ...

O εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης στην εκπομπή Live U, αναφέρθηκε στις κριτικές που δέχθηκε το κόμμα του για τις εξαγγελίες που έκανε ο Α. Τσίπρας στη ΔΕΘ το προηγούμενο Σάββατο και δεν δίστασε να επιτεθεί προσωπικά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλο.

«Ανάμεσα στους δύο δρόμους που έχουμε, αυτόν στον οποίο βαδίζουμε και αυτόν που εμείς επαγγελλούμαστε και εισηγούμαστε νομίζω ότι ο ένας έχει δείξει ότι δεν έχει προοπτική. Δεν βρισκόμαστε απλά στο χείλος του γκρεμού… έχουμε πέσει», δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης και έκανε λόγο για αντιφατική εικόνα της κυβέρνησης.

Αναφερόμενος μάλιστα στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλου, ότι το χρέος μας είναι βιώσιμο, ο κ. Σκουρλέτης ξέσπασε λέγοντας:

«Βρε, ανεκδιήγητε τύπε, επιτρέψτε μου να μιλήσω έτσι… τι πας να διαπραγματευτείς αν θεωρείς ότι είναι βιώσιμο το χρέος; Άστα τα πράγματα να πορεύονται έτσι. Με την ανεργία να καλπάζει, τις επιχειρήσεις να κλείνουν, τους νέους να μεταναστεύουν, τον κόσμο στη φτώχεια, στην ανέχεια, χωρίς ρεύμα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα