Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης!

Η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε με εντάσεις, με τον πρόεδρο του Συμβουλίου, Παναγιώτη Αβραμόπουλο, να συνομιλεί σε υψηλούς τόνους με τον επικεφαλής της παράταξης της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος διαμαρτυρήθηκε κατά την έναρξη της συνεδρίασης για το πλήθος των θεμάτων που συμπεριελήφθησαν στην ημερήσια διάταξη και στη συζήτηση παρενέβη και ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.

Το περιστατικό όμως δεν έληξε εκεί, καθώς ο κ. Αβραμόπουλος αντέδρασε για το γεγονός ότι μέλος της Χρυσής Αυγής κατέγραφε σε βίντεο στιγμιότυπα της συνεδρίασης!

«Δεν επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση εδώ μέσα. Μόνο κάμερες της Δημοτικής Τηλεόρασης επιτρέπονται. Υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος και ζήτησε από το μέλος της οργάνωσης που βιντεοσκοπούσε να παραδώσει την κάμερα.

Όμως, ο ίδιος δεν κατέβασε την κάμερα και οι τόνοι ανέβηκαν. Τότε παρενέβη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης λέγοντας: «Και την προηγούμενη φορά το ξεκαθαρίσαμε και υπήρχε κάμερα εδώ μέσα. Μη ξεκινάμε έτσι. Ή θα καταθέσει την κάμερα ή θα καλέσουμε την αστυνομία για να καταγγείλουμε την παράβαση». Τότε, το μέλος της ΧΑ σταμάτησε τη βιντεοσκόπηση και το συμβάν έληξε εκεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα