Παντρεύεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον αγαπημένο της

Απάγκιο λιμάνι θα προσφέρει σε έναν έμπειρο θαλασσόλυκο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου! Επειτα από σχέση που κράτησε 10 ολόκληρα χρόνια, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και να παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο τον αγαπημένο της Απόστολο Μαντή.

Ο γαμπρός είναι γόνος ναυτικής οικογένειας, έχει τον βαθμό του υποπλοιάρχου του Εμπορικού Ναυτικού και ταξίδευε στην ποντοπόρο ναυτιλία. Ναυτικός ήταν και ο πατέρας του, που δούλεψε πολλά χρόνια καπετάνιος σε ποντοπόρα πλοία, αλλά έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου γνωρίστηκε με τον Απόστολο Μαντή στα Λουτρά Αιδηψού, από τα οποία κατάγονται τόσο η μητέρα της, η συνταξιούχος δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου, όσο και ο μέλλων σύζυγός της, ενώ και η ίδια έκανε διακοπές εκεί από μικρή. Γι' αυτό άλλωστε επέλεξαν να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα στα Λουτρά Αιδηψού, σε μια τελετή που θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα, στον ναό των Αγίων Αναργύρων.


Μετά τον γάμο θα ακολουθήσει δεξίωση στο Club Riviera. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο μαγαζί στην παραλία του Αγίου Νικολάου, το οποίο φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, και γνωστούς τραγουδιστές σε ξεχωριστά events. Μάλιστα αναμένεται να προσκληθούν σύσσωμη η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με προεξάρχοντα τον Αλέξη Τσίπρα και πλήθος βουλευτών και στελεχών. Εξάλλου, η κυρία Κωνσταντοπούλου είναι, παρά τον δυναμικό χαρακτήρα της, ιδιαίτερα δημοφιλής στην Κουμουνδούρου και ως εκ τούτου άπαντες θα θέλουν να δώσουν το «παρών».

Να σημειωθεί ότι ο γάμος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ με κάθε θρησκευτική τυπικότητα έρχεται λίγο μετά τον ξαφνικό «έρωτα» του κ. Τσίπρα με το Αγιον Ορος. Η κυρία Κωνσταντοπούλου, κόρη του πρώην προέδρου του Συνασπισμού Νίκου Κωνσταντόπουλου, εξελέγη για πρώτη φορά στη Βουλή των Ελλήνων με τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και μάλιστα πρώτη σε σταυρούς προτίμησης από τους υποψηφίους του κόμματός της.

Πηγή: Espressonews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα