Και στο ΠΑΣΟΚ έγινε του ... Facebook!

Μια δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος στο facebook, σχετικά με την εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου και την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Μια δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook, η οποία αναφερόταν στη θερμή υποδοχή που έτυχε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό της Χαριλάου Τρικούπη.

Η δημοσίευση ανέφερε: «Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες – τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε (!), μετά από δύο χρόνια πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει για να διώξει τη Δεξιά!…Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ…».

Άμεση ήταν η απάντηση των «οπαδών» της πλευράς του Γ. Παπανδρέου που εξαπέλυσαν τα πυρά τους εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, θεωρώντας πως εκείνος «βρίσκεται πίσω από τη δημοσίευση».

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα η συγκεκριμένη ανάρτηση διεγράφη, με τους υπεύθυνους επικοινωνίας της Χαριλάου Τρικούπη να την αποδοκιμάζουν.

«Αποδοκιμάζουμε τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση του επίσημου facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο. Πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ. Η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε» ανέφερε η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, με νέα δημοσίευση, το στέλεχος του κόμματος Βασίλης Δεληγκάρης ανέλαβε την… ευθύνη για το συμβάν, λέγοντας πως ήταν μια προσωπική του άποψη που εκ παραδρομής ανέβηκε στα social media του ΠΑΣΟΚ.

.efsyn.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα