Χαμός με το tweet Νικολόπουλου - Τι λέει στην επιστολή του

Εξακολουθει΄να βρίσκεται στο προσκήνιο, ο βουλευτής Αχαϊας, Νίκος Νικολόπουλος μετά το “τιτίβισμα” που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις την περασμένη Πέμπτη. Ο Έλληνας βουλευτής είχε αποκαλέσει τον Λουξεμβούργιο πρωθυπουργό π@υστ@ριό επειδή αρραβινιάστηκε με άντρα κι έκτοτε μαίνεται ο πόλεμος.

Το νέο επεισόδιο στο σίριαλ γράφτηκε και πάλι από τον ίδιο τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, καθώς θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του με επίσημη επιστολή που απέστειλε ΜΜΕ.

“Αγαπητοί φίλοι,
Εάν βοηθήσει τον δημόσιο διάλογο που «άνοιξε» με σκοπό την αποτροπή της νομιμοποίησης της ομοφυλοφιλίας της παιδοφιλίας, της κτηνοβασίας και κάθε άλλης διαστροφικής συμπεριφοράς ώστε να μην εξαπλωθεί ως παιδικό πρότυπο, τότε ναι για τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό απολογούμαι.

Δεν απολογούμαι όμως για τις στέρεες και ξεκάθαρες απόψεις μου, λόγω των οποίων ανέκυψε και το ηλεκτρονικό μου μήνυμα”, ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος ο οποίος θέλησε με παραδείγματα να υποστηρίξει τη θέση του, αναφερόμενος σε περιστατικά σε Ολλανδία και Γερμανία", ξεκινάει την επιστολή του, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρει επίσης:

“Μήπως στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων φτάνουμε πλέον σε απαράδεκτες υπερβολές επί των προσωπικών σεξουαλικών προτιμήσεων που ενδεχομένως χρησιμοποιούνται ακόμα και ως «οχήματα» από όσους θα ήθελαν την πλήρη ισοπέδωση των αξιών πάνω στις οποίες χτίστηκε η Ευρώπη και η Ευρωπαϊκή Ένωση;

Μήπως τελικά, ακόμα και οι ομοφυλόφιλοι είναι άθελά τους θύματα της στρατηγικής εκείνων που έχουν πολλαπλά συμφέροντα να υπαγορεύσουν ότι «όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται», ώστε στο κοντινό μέλλον με την ίδια ευκολία που μπορεί να επιτρέπεται να σκοτώσεις κάποιον, να απαγορεύεται ακόμα και το δικαίωμα στην εργασία, την παιδεία και την δημόσια υγεία;”

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την επιστολή του Νίκου Νικολόπουλου που αναφέρθηκε και στο χαρακτηρισμό ομοφοβικός που του αποδόθηκε τις τελευταίες ημέρες.

"Ανήκω στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων"

Στο μεταξύ με αφορμή την απαίτηση για παραίτηση του Νίκου Νικολόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, ο ίδιος έστειλε επιστολή προς την Κ.Ο. με την οποία ξεκαθάρισε ότι εδώ και περίπου δύο μήνες ανήκει στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

“Το τελευταίο εύγλωττο παράδειγμα είναι το tweet του εξωκοινοβουλευτικού (μη εκλεγμένου), διορισμένου κ. Υφυπουργού Εξωτερικών, που απεκάλεσε έναν εκλεγμένο επί μία 25ετία συνάδελφο σας Βουλευτή και μαζί εκατομμύρια Χριστιανούς, «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ»”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή για το tweet- απάντηση του κ. Κούρκουλα ο οποίος τέθηκε ξεκάθαρα στο πλάι του Λουξεμβούργιου πρωθυπουργού.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως τους τελευταίους δύο μήνες, ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων: "Τώρα όσον αφορά την συμμετοχή μου στην Κ.Ο., το συγκεκριμένο ζήτημα έχει απαντηθεί προ πολλού καιρού, για αυτό και σας αποστέλλω απόσπασμα – video από εκείνη την κοινή συνέντευξη μου με τον Πάνο Καμμένο, που δόθηκε στις 27 Ιουνίου 2014, δηλαδή εδώ και δύο μήνες, στο ξενοδοχείο ROYAl OLYMPIC, παρουσία όλων των ραδιοτηλεοπτικών μέσων, στην οποία ανηγγέλθη η συνεργασία μου με την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ.".

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα