Ο πρωθυπουργός που κάνει διακοπές σαν ... κοινός θνητός

Κολυμπάει σε πολυσύχναστες παραλίες μαζί με τους υπόλοιπους λουόμενους, κάνει βόλτες στα σοκάκια χωρίς «φουσκωτούς» και πολυτελή αυτοκίνητα και τις διακοπές του σε ένα απλό τουριστικό κατάλυμα, χωρίς χλιδές και έξοδα χιλιάδων ευρώ!

Ο λόγος για τον Τάαβι Ρούιβας, τον 33χρονο νέο πρωθυπουργό της Εσθονίας που παραθερίζει σαν... κοινός θνητός στην Κρήτη μαζί με την οικογένειά του. Εφθασε στο νησί της Κρήτης πριν από λίγες μέρες μαζί με τη σύζυγο και την κορούλα τους χωρίς τυμπανοκρουσίες και επίσημες υποδοχές.

Σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς, πόσω μάλλον πρωθυπουργούς κρατών, δεν αναζήτησε δωμάτιο σε κάποιο από τα δεκάδες πολυτελή και πανάκριβα ξενοδοχεία που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή. Αντίθετα, επέλεξε να μείνει σε ένα παραδοσιακό και πολύ προσιτό κατάλυμα στην περιοχή Καλό Χωριό Λασιθίου, όπως ακριβώς θα έπραττε κάθε κοινός τουρίστας που δεν διαθέτει τεράστιο μπάτζετ για τις καλοκαιρινές του διακοπές! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος πρωθυπουργός απολαμβάνει κάθε στιγμή των διακοπών του και σε καμία περίπτωση δεν αποζητεί την αναγνώριση ούτε και τη χλιδή.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κρήτη θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς φορείς, προκειμένου να «χτίσει» σχέσεις. Συγκεκριμένα, τις αμέσως επόμενες μέρες ο Εσθονός πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη, ενώ το «παρών» στη συνάντηση θα δώσουν ο πρόεδρος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στη Βουλή Κάλε Πάλινγκ αλλά και ο πρώην υπουργός της Εσθονίας Γιάνους Ραχουμάγκι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα