Μπακογιάννης: Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας

Αλλάζουμε πρακτικές, αλλάζουμε νοοτροπία, αλλάζουμε ιδέες. Είναι η αρχή μιας μεγάλης συλλογικής προσπάθειας. Μιας προσπάθειας να αλλάξουμε τον τόπο μας».

Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης παρουσιάζοντας στη Λαμία, το όνομα και το σήμα του συνδυασμού του.

«Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας», ανέφερε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μπροστά σε κοινό και από τους πέντε νομούς.

Ο κ. Μπακογιάννης παρουσίασε και τους επικεφαλής της «ομάδας εργασίας» όπως χαρακτήρισε το συνδυασμό του, δηλαδή τους πέντε αντιπεριφερειαρχών Θύμιο Καραΐσκο στη Φθιώτιδα ,Φανή Παπαθωμά στη Βοιωτία, Γιάννη Ράμο στη Φωκίδα, Φάνη Σπανό στην Εύβοια, Αριστείδη Τασιό στην Ευρυτανία.

«Το σήμα μας απεικονίζει τους πέντε νομούς. Βοιωτία, Εύβοια, Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα. Ο καθένας με το δικό του χρώμα, γιατί ο καθένας έχει τις δικιές του ιδιαιτερότητες και δυνατότητες ανάπτυξης. Και όλοι μαζί, γιατί οφείλουμε να λειτουργούμε συμπληρωματικά και όχι ανταγωνιστικά. Και όλο αυτό δοσμένο με μία σύγχρονη απεικόνιση που παραπέμπει στη δική μας αντίληψη», είπε.

Μιλώντας για την επιλογή των αντιπεριφερειαρχών εξήρε την διάθεσή τους να εργαστούν ομαδικά με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο και να υπερβούν τις όποιες πολιτικές διαφορές.

«Άνθρωποι καθαροί, με φρέσκιες ιδέες, που προέρχονται από την αυτοδιοίκηση και έρχονται να προσφέρουν. Και αυτή είναι κοινή δέσμευση όλων μας» ανάφερε ο Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε ότι ο πλούτος της ομάδας και η δύναμη της «είναι η ετερόκλητη σύνθεσή της».

Διαβεβαίωσε ότι οι πέντε αντιπεριφερειάρχες θα είναι «πρώτοι μεταξύ ίσων» και δεσμεύθηκε πως με αντίστοιχα κριτήρια θα επιλεγούν και τα υπόλοιπα πρόσωπα σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα.

«Θα παρουσιάσουμε ένα συνδυασμό που τον ενώνει ένα κοινό όραμα, και αυτό δεν είναι άλλο από μία Περιφέρεια νοικοκυρεμένη, οργανωμένη, αποτελεσματική, με μικρότερη γραφειοκρατία, μεγαλύτερη ταχύτητα και ευελιξία στις αποφάσεις της», πρόσθεσε ο κ,. Μπακογιάννης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα