Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ για το "σκυλολόι" Κρανιδιώτη

"Πρωταγωνιστικό" ρόλο στην Κουμουνδούρου έχει τις τελευταίες ώρες ο σύμβουλος, προσωπικός φίλος του Πρωθυπουργού και μέλος της πολιτικής γραμματείας της ΝΔ, κ. Φαήλος Κρανιδιώτης….

Η χθεσινή ανάρτηση του κ.Κρανιδιώτη στο Facebook για την Χρυσή Αυγή και η φράση του «το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τα @ρχ@δι@ μου....» έχει ανάψει τα αίματα στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη να περνά σήμερα στην αντεπίθεση, αφήνοντας να εννοηθεί πως και άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, εκτός όπως τονίζει του κ.Κρανιδιώτη, έχουν φιλό-χρυσαυγίτικες απόψεις παρά τη δολοφονία Φύσσα και τις συλλήψεις Μιχαλολιάκου και λοιπών !

«Η ένοχη σιωπή εκ μέρους της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά σχετικά με τις φιλό-χρυσαυγίτικες εμφυλιοπολεμικές απόψεις του συμβούλου του Φαήλου Κρανιδιώτη εγείρουν μείζον πολιτικό θέμα. Αντί της άμεσης αποπομπής του κ.Κρανιδιώτη, ο κ.Σαμαράς επιλέγει να σιωπά, γεγονός που μαρτυρά την συμφωνία του με τις απόψεις του συμβούλου του» τονίζει ο κ. Σκουρλέτης και διερωτάται «Αλήθεια με τέτοιες απόψεις που ανακαλύπτουν εκλεκτικές συγγένειες με την νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, που αποκαλούν σκυλολόϊ την αξιωματική αντιπολίτευση και προπαγανδίζουν  το διχασμό θα απαντήσει ο κ.Σαμαράς στο εγκληματικό νεοναζιστικό μόρφωμα;»

«Δυστυχώς για την σημερινή ηγεσία της ΝΔ ο κ.Κρανιδιώτης δεν είναι ο μόνος από το πρωθυπουργικό περιβάλλον που έχει ανακαλύψει εν δυνάμει συμμάχους στην Χρυσή Αυγή. Πριν λίγες ημέρες και ο κύριος Μπαλτάκος είχε υποστηρίξει παρόμοιες απόψεις» είπε με νόημα ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον πρωθυπουργό να πάρει θέση δημόσια.

«Ο πρωθυπουργός πρέπει να πάψει να κρύβεται, οφείλει να δώσει απαντήσεις απέναντι στον ελληνικό λαό» κατέληξε

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα