Αποχώρησε η Αριστερή Πρωτοβουλία από το ΠΑΣΟΚ

Την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε η Αριστερή Πρωτοβουλία (με  επικεφαλής το ιστορικό στέλεχος του Κινήματος Γ. Παναγιωτακόπουλο), ύστερα από σύσκεψη στελεχών της.

«Το ΠΑΣΟΚ μετατοπίζεται οριστικά και με βίαιο τρόπο στη νεοσυντηρητική πλευρά του πολιτικού χάρτη και μετατρέπεται σε ένα μικρό κεντροδεξιό κόμμα, που καμία σχέση δεν έχει με το ΠΑΣΟΚ της Αλλαγής, των αξιών και των οραμάτων που ενέπνευσαν και καθοδήγησαν εκατομμύρια φίλους, ψηφοφόρους και στελέχη όλα αυτά τα χρόνια» αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι «το ΠΑΣΟΚ του Σαμαρά και η ΝΔ του Βενιζέλου δεν μας χωρούν».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι  η «Αριστερή Πρωτοβουλία»  θα συνεχίσει να λειτουργεί και τον Σεπτέμβριο θα αποφασίσει σε  Πανελλαδική Συνδιάσκεψη τα επόμενα βήματα για την «ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Το μαύρο της συντήρησης είναι προσωρινό όπως προσωρινοί θα αποδειχθούν και οι παραχαράκτες της πολιτικής μας ιστορίας και διαδρομής», καταλήγει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα