Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Εξελίξεις

Νέο ραντεβού για τις 8 και μισή το βράδυ της Πέμπτης έδωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βενιζέλου

Τα θέματα που συζητούνται είναι πολλά και αφορούν και την ύπαρξη της τρικομματικής κυβέρνησης.

"Καταβάλω κάθε προσπάθεια να βρεθεί λύση και να λειτουργήσει η κρατική τηλεόραση σε κάθε πρόγραμμα", είπε ο Κουβέλης στην έναρξη των δηλώσεων του,
Και ο κ. Κουβέλης επεσήμανε ότι τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν το σύνολο των θεμάτων της λειτουργίας της τρικομματικής κυβέρνησης.

Ο κ. Βενιζέλος σε δηλώσεις του από την Ιπποκράτους ανέφερε:

«Είχαμε μία πολύωρη και πολύ δύσκολη συζήτηση μεταξύ των τριών αρχηγών που θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί αύριο το βράδυ στις 20.30 το βράδυ. Θέλω να διαβεβαιώσω κάθε Έλληνα ότι η στάση μας διαπνέεται από πολύ ισχυρό αίσθημα ευθύνης και ό,τι έχω πει δημόσια αυτά λέω και κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς. Και ξέρουμε ότι ο ελληνικός λαός δεν θέλει να έχουμε εκλογές, αλλά να έχουμε σταθερότητα. Θέλει μια κυβέρνηση γνήσιας συνεργασίας».

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών λίγο μετά τις 9 και μισή το  βράδυ της Τετάρτης.

Δεν θα κάνει δηλώσεις ο Πρωθυπουργός γεγονός πως ίσως να σημαίνει πως οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί βρίσκονται κοντά σε συμφωνία

Χωρίς δηλώσεις αποχώρησαν από το Μέγαρο Μαξίμου ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης. Οι δηλώσεις θα γίνουν από τα πολιτικά τους γραφεία. Σημειώνεται ότι το ίδιο έγινε και στη σύσκεψη της Δευτέρας, ενώ σε όλες τις προηγούμενες συσκέψεις οι δηλώσεις γίνονταν εξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Μαξίμου, ο πρωθυπουργός δεν θα προβεί σε δηλώσεις άρα μπορούμε με επιφύλαξη να αποκλείουμε ένα ενδεχόμενιο πρόωρων εκλογών...

Πάντως, σχολιάστηκε ιδιαίτερα το γεγονός όπως ειδικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος φαινόταν κακόκεφος…

Εντολή Κουβέλη να μεταβούν τα στελέχη στην Αγ. Κωνσταντίνου

Εντολή στα στελέχη της ΔΗΜΑΡ να μεταβούν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αγ. Κωνσταντίνου έδωσε ο Φώτης Κουβέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm ο κ. Κουβέλης θα ενημερώσει όλα τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ για τα αποτελέσματα της σύσκεψης με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα