Filotomarius kanapedatus έτοιμα τα οικονομικά στρατόπεδα!

Παρακαλώ προσοχή! Εισέρχεστε στο πρώτο οικονομικό στρατόπεδο! Παρακαλείσθε όπως αφήσετε όλα τα τιμαλφή σας στο γραμματέα εσόδων πέριξ της εισόδου. Η εφορία της γειτονίας σας , το ΣΔΟΕ, ο υπουργός Δικαιοσύνης και οι διοικητάδες σας εύχονται καλή διαμονή!!!!

-Filotomarius kanapedatus ξύπνα! Δεν βλέπεις εφιάλτη! Είναι το μέλλον που ατενίζεις. Εσύ κι ο διοικητής Αντώνης ατενίζετε το μέλλον.Εσύ, από το στρατόπεδο συγκέντρωσης κι ο Αντώνης, από το Μαξίμου.

- Άλλη θέα από το Μαξίμου, άλλη θέα από το στρατόπεδο και άλλη από το καναπέ που ξεκουράζεις το τομάρι σου. Προς το παρόν η μόνη θέα που έχεις από τον καναπέ σου είναι αυτή των καθεστωτικών ΜΜΕ. Σου δείχνουν την ανάπτυξη που έρχεται με γοργούς ρυθμούς....

- Μην ανησυχείς, λοιπόν, όλα βαίνουν καλώς στο προτεκτοράτο. Οι διοικητάδες βρίσκονται στους θώκους τους, οι βο[υ]λευτάδες στη Βο[υ]λή τους και ο λαός στον καναπέ του.

-Την ηρεμία επιβεβαίωσε κι η τρόικα στην έκθεσή της και οι κατώτατοι αξιωματούχοι των δανειστών- δυναστών μας πλην Τόμσεν αποχώρησαν από το προτεκτοράτο. Έχουν κι άλλα έθνη να μετατρέψουν σε μαριονέττες των αγορών.

- Ο Τόμσεν- o Δανός blue eyes - έμεινε λίγο παραπάνω για να κάνει δηλώσεις από κοινού με τον οικονομικό διοικητή Γιάννη - πίνω μουρουνέλαιο- Στουρνάρα. Παραβρέθηκαν και μαζί στην έναρξη του συνεδρίου του Economist.

-Σύσσωμη η πολιτική σκηνή πέρασε από το συνέδριο του Economist.Τον χορό άνοιξε ο υπουργός Οικονομικών και τον συνέχισαν οι Αντώνης Μανιτάκης, Νότης Μηταράκης , Αλέξης Τσίπρας - θέλω να γίνω διοικητής στη θέση του διοικητή- και Αντώνης Σαμαράς- διοικητής Α΄του προτεκτοράτου.

- Μάλιστα η ομιλία του Alexis άναψε για μια ακόμη φορά φωτιές στο εσωτερικό των συνιστωσών. Ο Αlexis πιστός στις αγορές βάφτισε την κατάργηση του Μνημονίου αναστολή κι ο Λαφαζάνης βγήκε στα κάγκελα!

-Ηχηρές όμως υπήρξαν και οι απουσίες στο συνέδριο του Economist και δεν αναφέρομαι σ΄αυτές του Ευάγγελου και του Φώτη- διοικητής Β' και Γ' αντίστοιχα- αλλά στις απουσίες των επιχειρηματιών.

-Γνωστοί επιχειρηματίες έλαμψαν δια της απουσίας τους θέλοντας να δείξουν τη δυσφορία τους τόσο στη κυβερνητική πολιτική όσο και στον υπουργό οικονομικών προσωπικά. Ευτυχώς που επιστρατεύτηκαν οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία για να καλύψουν τα κενά.......

- Κενά που δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Τόμσεν, ο οποίος αναρωτήθηκε ''γιατί τόσες άδειες καρέκλες'' αλλά έσπευσε ο Γιάννης να τον καθησυχάσει.Και ο Δανός ηρέμησε........

-Στο μεταξύ στο Μαξίμου ο Αντώνης ατενίζει το μέλλον στο τούνελ του ανασχηματισμού και στο βάθος βλέπει το φως του τρένου των εκλογών..........τα κομματικά μαντριά ετοιμάζονται να δεχτούν τους καναπέδες!!!!!!

Σας φιλώ γλυκά....

Η Μαύρη Οχιά!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα