Καρατζαφέρης: Εάν ζούσε ο Γρηγορόπουλος θα ήταν στο Βελβεντό

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης αλλά και για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια.

Στην εκπομπή του ανέφερε: «Εάν ο αφελής φρουρός δεν είχε σκοτώσει τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους».

Από τη σφοδρή κριτική του δεν άφησε εκτός ούτε τη μητέρα του συλληφθέντα Νίκου Ρωμανού: «Η κ. Ρωμανού είναι ευτυχισμένη που ο γιος της είναι έτσι. Αν ο επιπόλαιος φρουρός δεν είχε σκοτώσει τον Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους. Aκούω και τις βλακείες, τις κουτουράδες, πως το παιδί σοκαρίστηκε από τον θάνατο του φίλου του και μετεξελίχθηκε. Όχι! Το παιδί έτσι ήταν από τότε και βάση των τρομοκρατικών σκέψεων που είχαν, πήγαν εκεί προκάλεσαν τον άλλον (φρουρό) και αυτός ηλίθια φερόμενος μπουμ μπουμ.

Ήταν τέτοια, ας το καταλάβουν. Όταν το κάθε τέτοιο καλόπαιδο έχει καλάσνικοφ, από εκείνη τη στιγμή θέτει τον εαυτό του εκτός νόμου».

Αν κάποιοι είχαν ευθύνη για τα παιδιά που φτιάχνουν δεν θα ήταν στη Βουλή σήμερα. Η κόρη κάποιου γαλονάτου του ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τα καλάσνικοφ. Όλοι έτρεξαν στον ΣΥΡΙΖΑ που θα γλυτώσουμε και θα αποφύγουμε και αηδίες».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα