Η Χρυσή Αυγή αποκάλεσε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Τούρκο πράκτορα

Ένταση επικράτησε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για τις μετεγγραφές φοιτητών και στο οποίο έχει κατατεθεί και τροπολογία από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να προσλαμβάνονται ιμάμηδες για τη διδασκαλία του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, εξέφρασε την αντίθεση του με την επίμαχη τροπολογία απειλώντας και με ανεξαρτητοποίηση σε περίπτωση που ψηφιστεί η τροπολογία, ενώ η αντίθεση του αυτή προκάλεσε την πρωτοφανή επίθεση από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που τον κατηγόρησαν για πράκτορα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, απόκάλεσε πράκτορα των Τούρκων, τον Αχμέτ Χατζηοσμάν, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του αντιπροέδρου της Βουλής, κ. Γρηγοράκου, ο οποίος απαίτησε να σταματήσει η κουβέντα επί προσωπικού.

Ο κ. Χατζηοσμάν απάντησε: «Πριν από 5-6 μήνες είχα επισκεφτεί την Προύσα και το Σύλλογο Δυτικο-Θρακιωτών και έβγαλα μια φωτογραφία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι πράκτορας».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος κατηγόρησε και τον αντιπρόεδρο πως προσπαθεί να καλύψει τον κ. Χατζηοσμάν γιατί ανήκουν στο ίδιο κόμμα.

«Ντροπή σου! Η Βουλή δεν πρέπει να έχει ''Τούρκους'' βουλευτές» ακούστηκε να φωνάζει ο κ. Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής και μετά επικράτησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα