Ο Κουκοδήμος επιστρέφει

Θέμα ημερών είναι πλέον η επιστροφή του Κώστα Κουκοδημου στην Κ.Ο. της ΝΔ καθώς οι εισαγγελείς έβαλαν οριστικά στο αρχείο τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, για απόπειρα μεσολάβησης του βουλευτή και του Σπύρου Κλαδα στην υπόθεση των 5,5 εκ ευρώ του Θεμου Αναστασιαδη. Ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA προανήγγειλε ουσιαστικά την επιστροφή Κουκοδημου.
Ο βουλευτής Πιερίας που συνόδευσε τον υπουργό Μακεδονίας- Θράκης στο Λιτοχωρο, απέφυγε να αναφερθεί στο θέμα της επιστροφής του, μίλησε όμως ως εν ενεργεία βουλευτής της ΝΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Κουκοδημος αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα για να συναντηθεί με τους κ.κ. Ζαγοριτη και Τραγακη προκείμενου να υποβάλλει αίτημα επιστροφής στην Κ.Ο. Στη Ρηγίλλης εξετάζουν προσεκτικά την υπόθεση για να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις. Με την επιστροφή πάντως του κ. Κουκοδημου, αρκετοί βουλευτές υποστηρίζουν ότι αφού η ΝΔ θα πάψει να έχει την οριακή πλειοψηφία των 151 βουλευτών σφίγγουν τα πράγματα για τους διαφωνούντες

alpha

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα