Το ΠΑΣΟΚ χρωστάει μισθούς και ενοίκια!

Σε  περιπέτειες και σε μπλοκάρισμα ποσού μέχρι 30.000 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς του, με δικαστική απόφαση,  οδήγησε το ΠΑΣΟΚ η διαμάχη του με ιδιοκτήτη κτιρίου στο οποίο στεγάζονταν στο παρελθόν κομματικά του γραφεία στην οδό Βαλτετσίου, στα Εξάρχεια.

Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ αρνήθηκε να καταβάλει τα ενοίκια για το κτίριο, προφασιζόμενο ότι το είχε ξενοικιάσει και δεν το χρησιμοποιούσε πλέον, αν και κάτι τέτοιο δεν ίσχυε  και δεν είχε εκκενώσει τον συγκεκριμένο χώρο!

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ  και διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος δήλωσε στο star.gr ότι  το κόμμα του αρνείται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο και ήδη έχει προχωρήσει σε ένδικα μέσα για ανακοπή  της απόφασης για δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του. «Είχαμε φύγει εδώ και χρόνια από αυτό το κτίριο » υποστήριξε .

Το ζήτημα αυτό πάντως φέρνει στο προσκήνιο την οικονομική δυσπραγία του κόμματος και τα άδεια ταμεία του που προκαλούν γενικότερη δυσλειτουργία στις δραστηριότητές του. Χαρακτηριστικό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ χρωστάει ακόμη τους μισθούς Οκτωβρίου και Νοεμβρίου στους υπαλλήλους του και προσπαθεί τώρα να έρθει σε διακανονισμό μαζί τους για τα χρεωστούμενα για να μην… απεργήσουν. Παράλληλα,  θα πρέπει να καταβάλει το δώρο Χριστουγέννων  μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, για  να μην κινδυνεύει  ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος με αυτόφωρο!

Κι όλα αυτά ενώ αρκετά στελέχη γκρινιάζουν για το γεγονός ότι σε συνθήκες οικονομικής δυσπραγίας ο αρχηγός του  κόμματος και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου  πραγματοποίησε ένα δαπανηρό ταξίδι στη Νότιο Αφρική, για να συμμετάσχει σε συνέδριο για την κλιματική αλλαγή, αξιοποιώντας τα λιγοστά χρήματα του κομματικού ταμείου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα