Κανέλλη: "Δολοφονικό, αποτρόπαιο και ληστρικό το χαράτσι της ΔΕΗ"

Πυρά για το χαράτσι στα ακίνητα που έρχεται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, εξαπέλυσε η Λιάνα Κανέλλη. Η βουλευτής του ΚΚΕ χαρακτήρισε το συγκεκριμένο νόμο «δολοφονικό, αποτρόπαιο και ληστρικό».

Μιλώντας  το πρωί στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, η κ Κανέλλη, μίλησε με σκληρή γλώσσα και για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όπως είπε, δεν είναι ένωση αλλά τα «κομμάτια μία κακώς σχεδιασμένης δημοκρατικής κουρελούς, με τεράστια δημοκρατικά ελλείμματα».

Όπως είπε, πρόκειται για μία «ένωση αγορών»  που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να «πωλούν τα προϊόντα τους» και να έχουν κοινό νόμισμα, για να αντιμετωπίζουν χώρες, όπως οι ΗΠΑ και η Κίνα. Αναφέρθηκε, μάλιστα,  στο θέμα του Ευρωπαϊκού Συντάγματος, λέγοντας ότι  «σε 670 σελίδες  δεν υπάρχει πουθενά η λέξη ‘λαός’».

Η Λιάνα Κανέλλη, αναφερόμενη στο θέμα της εκταμίευσης της 6ης δόσης και στο αν θα υπάρχουν χρήματα για μισθούς και συντάξεις είπε  ότι «ο τόπος είναι πλούσιος», ενώ αναφέρθηκε και στο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας, λέγοντας ότι «δεν είμαστε έθνος τεμπέληδων».΄

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα