Nigel Farage: "Ρίξατε τον Παπανδρέου, αντικαθιστώντας τον με κυβέρνηση μαριονέτα"

Ο Βρετανός Ευρωβουλευτής Nigel Farage έκανε μία άνευ προηγουμένου επίθεση στους θεσμούς της Ευρωπαίκής Ένωσης που επέβαλαν κυβερνήσεις μαριονέτα σε Ελλάδα και Ιταλία.

"Τώρα ζούμε σε μία Ευρώπη Γερμανικής Κυριαρχίας. Κάτι που το ευρωπαϊκό σχέδιο υποτίθεται ότι θα σταματούσε. Κάτι για το  οποίο οι προγενέστεροι μας πλήρωσαν με το αίμα τους για να αποφύγουν. Δεν θέλω να ζω σε μία Ευρώπη γερμανικής κυριαρχίας και ούτε και οι πολίτες το θέλουν.
Αλλά εσείς κύριοι παίξατε ένα ρόλο: Όταν ο κύριος Παπανδρέου χρησιμοποίησε τη λέξη δημοψήφισμα, ο κύριο Ρεχν το χαρακτήρισε ως "ρήγμα εμπιστοσύνης" και οι φίλοι σας εδώ μαζεύτηκαν σαν αγέλη από ύαινες περικυκλώνοντας τον Παπανδρέου, κατεβάζοντας τον και αντικαθιστώντας  με μία κυβέρνηση μαριονέτα."

Και σαν να μην σας έφτανε αυτό: Αποφασίσατε ότι και ο Μπερλουσκόνι έπρεπε να φύγει. Και έτσι μετακινήθηκε και αντικαταστάθηκε από τον κύριο Μόντι, έναν πρώην Ευρωπαίο επίτροπό και αρχιτέκτονα αυτής της Ευρωπαϊκής καταστροφής"

Παρομοίωσε την κατάσταση σαν ιστορία της Αγκάθα Κρίστι, που ψάχνουμε το επόμενο θύμα ενώ απευθυνόμενος στον Βαν Ρομπάι του είπε: "Και πρέπει να σας πω κύριε Ρομπαί μετά από 18 μήνες γνωριμίας ότι ήμουν λάθος για εσάς! Σας είχα αποκαλέσει "σιωπηλό δολοφόνο της δημοκρατίας και των εθνών". Αλλά όχι πία! Δείχνεται θορυβημένος γι αυτό... Έτσι δεν είναι;"

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα